İkram çeşmesinden çorba akacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından 2015 yılında hizmete giren ikram çeşmesinin 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren her sabah yeniden sıcak çorba ikramı akacağı kaydedildi. Çerkezköy Belediye Başkanı

Çerkezköy 13.09.2019 15:35:00 0
İkram çeşmesinden çorba akacak

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde Amfi Tiyatro yanında hizmet veren İkram Çeşmesi’nden her sabah işe giden veya işten gelen işçiler, okula giden öğrenciler için çorba ikram edileceğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “Yaz tatilinin ardından işe giden veya işten gelen işçilerimiz ile okula giden öğrencilerimiz 16 Eylül Pazartesi gününden itibaren sabah çorbalarını yeniden ikram çeşmemizden içmeye başlayacaklar. Sabah erken saatlerde uyanarak, okuluna, işine koşturan öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız için sıcak bir çorbanın öneminin büyük olduğunu biliyoruz. Bu nedenle 2015 yılında hizmete soktuğumuz ikram çeşmemizin gerekli bakım ve temizliğini yaparak, Pazartesi gününden itibaren yeniden halkımızın hizmetine sunuyoruz” diye konuştu.

 

HER GÜN AKACAK

 

Akay “ İkram çeşmesinde en geç 06.30’da çorba hazır olacak. Vatandaşlarımız çeşmedeki çorba bitene kadar içebilecekler” diyen Çerkezköy Belediye Başkanımız Vahap Akay “Üç vanası olan bu çorba çeşmesinden vatandaşlarımız her sabah 06.30 ile 09.00 saatleri arasında ücretsiz olarak çorbalarını içmeye devam edebilecek. Hafta içerisinde hizmet veren İkram Çeşmesi’nden her gün değişik çorba çeşitleri akacak” diye konuştu. Akay, her gün çorbanın bitmesi ile birlikte temizliği yapılan çeşmenin hijyeni için gerekli özenin gösterildiğini ifade etti.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10