Atatürk Evi Projesi'ne gençlerden destek

Çorlu Belediyesi tarafından hazırlanan Atatürk Evi projesi için başlatılan bağış kampanyasına Çorlu Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları üyeleri de destek verdi. Düzenlenecek tiyatro gösteriminin gel

Çorlu 15.09.2019 16:43:00 0
Atatürk Evi Projesi

Çorlu Belediyesi tarafından başlatılan ‘Desteğiniz ve bağışlarınıza Atatürk Evi’ni birlikte inşa edelim.’ kampanyasına CHP Çorlu Gençlik Kolları üyelerinden yanıt gecikmedi.

 

TİYATRO ORGANİZASYONU DÜZENLENECEK

 

Çorlu Halk Eğitim Merkezi 15 Temmuz Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan ‘Benimle Delirir misin?’ adlı oyunun tüm geliri Atatürk Evi projesine bağışlanacak. Konu ile ilgili CHP Çorlu Gençlik Kolları Başkanı Galip Rehkan, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’u ziyaret ederek Atatürk Evi projesi için düzenledikleri tiyatro organizasyonunu anlattı. Başkan Sarıkurt, Atatürk Evi için düzenlenen tiyatro etkinliğine katılmaktan mutluluk duyacağını belirterek 10 adet bilet satın aldı.

 

‘TARİHİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ’

 

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Gençlerimiz Atatürk Evi projemize destek olmak için güzel bir organizasyon düzenlemişler. Bu düşünceli hareketlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Tarihimize ve değerlerimize omuz omuza sahip çıktığımız için gururluyum. Tabii ki ben de CHP Çorlu Gençlik Kollarımıza ve Atatürk Evimize destek olmak amacıyla bilet satın aldım. Herkesi bu güzel tiyatro etkinliğe katılmaya davet ediyorum..

 

HERKESİ DAVET ETTİ

 

Başkan Ahmet Sarıkurt’un, düzenledikleri tiyatro organizasyonuna destek olmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu Gençlik Kolları Başkanı Galip Rehkan, “Atatürk Evi'ni hep birlikte inşa etmek için düzenleyeceğimiz tiyatro oyununun tüm gelirlerini Atatürk Evi projesine bağışlayacağız. CHP Gençlik Kolları adına tüm Çorlu halkını bu güzel projeye destek olmaya davet ediyorum. Başarılı oyuncu Necmi Yapıcı’nın yönettiği ve aynı zamanda eşi Nihan Durukan Yapıcı ile başrolünü paylaştığı bu eğlenceli komediyi izleyerek hem güzel vakit geçirebilir hem de hayata geçirilecek olan Atatürk Evi’ne katkıda bulunabilirsiniz.” şeklinde konuştu.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10