Sendikamızın yanındayız  

Önceki gün Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube'sine Türk Metal Sendikası  MESS'e bağlı işyerlerinde çalışan  120 bin işçiyi kapsayacak olan Grup Toplu iş Sözleşmesi sürec

Çerkezköy 15.09.2019 17:22:00 0
Sendikamızın yanındayız  

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BU SÖZLEŞMEDEN DE ALNIMIZIN AKI İLE ÇIKACAĞIZ

 

Sendikanın Toplantı Salonu’nda Teknik Alüminyum  A.Ş. işyeri çalışanları ile bir araya gelen Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube başkanı ve şube yönetimi, MESS grup toplu iş sözleşmesinin hayırlı olması temennisiyle pasta kestiler. Ardından konuşan Başkan Murat Koçak, “MESS ile yapılacak olan ve yaklaşık 120 bin çalışanı kapsayan Grup toplu iş Sözleşmesi görüşmeleri öncesi daha önceki toplu iş sözleşmelerinde olduğu gibi biliyorsunuz sizlerinde görüşlerinizi aldık ve sözleşme taslağı buna göre hazırlandı. Bu sözleşmeden de yine birlik ve beraberlik içinde sizlerle birlikte çıkacağız. Bu süreçte sendikamıza bağlı işyerlerini ziyaret ederek MESS’e sunacağımız sözleşme taslağında yer alan maddeler hakkında bilgilendirmede bulunduk. İnşallah bu grup toplu iş sözleşmesinde de alın terimizin hakkını almak için mücadele edeceğiz.”dedi. Başkan Koçak bu süreçte Türk metal Sendikasına destek veren  tüm sendika üyeleri  ve STK’lara teşekkür etti.

 

SENDİKAMIZIN YANINDAYIZ

 

Başkan Murat Koçak’ın konuşmasının ardından işçiler  Başkan Murat Kocak’a  bir masa üstü kalemlikli isimlik ile tespih hediye ettiler. Ardından konuşan Teknik Alüminyum çalışanları her zaman sendikalarının yanında olduklarını ve bu süreçte de yanlarında olduklarını dile getirdiler ve Türk Metal Sendikası’nın bu  toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden başarı ile çıkacağına inançlarının tam olduğunu dile getirdiler.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10