Kırklarelispor galibiyet ile tanışamadı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden SBS İnşaat Kırklarelispor haft sonunda evinde Zonguldak Kömürspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında mağlup duruma düşen

16.09.2019 18:33:00 0
Kırklarelispor galibiyet ile tanışamadı

Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Yalçın Taşkınfurat, Armağan Çekinmez, Şenol Bektaş hakem triosu yönetti. Karşılaşmaya Kırklarelispor İbrahim Demir, İbrahim Sürgülü, Müslüm Aydoğan (Dk. 44 Yusuf Çelik), Davut Babur, Emre Keleşoğlu, Serkan Sözmen, Caner Koca (Dk. 66 Yüksel), Umut Pusat, Burak Sürmeli (Dk. 60Emre Balkı), Muhammet Beşir, Mert Sinan Pekesen kadrosu ile çıkarken, Zonguldak Kömürspor ise  Sinan Ören, Cenk Doğan, İsmail Güven, Gürkan Öztürk (Dk. 82 Tezcan), Muammer Sarıkaya, Serhat Baştan, Hakan Çevik, Onurcan Güler (Dk. 73 Metin Yüksel), Berkan Akdeniz, Ramazan Işık, Görkem Güven (Dk. 25 Muammet Özvardar) ilk onbiri ile çıktı.

 

GALİP ÇIKMADI

 

Her iki takımında üç puan parolası ile başladığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde konuk ekip Zonguldak Kömürspor Mehmet Gürkan ile bir gol bularak karşılaşmanın ilk devresini önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde beraberlik için yüklenen ev sahibi ekip Kırklarelispor 67’inci dakikada skoru eşitledi. Serbest vuruştan ceza sahasına ortalanan topu arka direkte kendini unutturan İbrahim Sürgülü etkili vuruşla ağlara gönderdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1-1’lik eşitlik ile tamamlandı. Kırklarelispor bu beraberlik ile puanını iki yaparken, Zonguldak Kömüspor ise puanını dört yaptı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10