Kızılpınar Uzayspor kötü başladı

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubu'nda temsilcimiz Kızılpınar Uzayspor evinde Çorluspor'u konuk etti. Rakibi karşısında istediği futbolu ortaya koyamayan Kızılpınar Uzayspor maçı 3-0 kaybederek se

16.09.2019 18:39:00 0
Kızılpınar Uzayspor kötü başladı

Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde Pazar günü saat 13,00’de başlayan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Karşılaşmayı Emre Zafer Korkut, Kamber Duran, Aygün Beyazkurt hakem triosu yönetti. Maçın hemen başında gelişen Çorluspor atağında hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Emre düzgün vuruş ile konuk ekibi öne geçirdi. Gelen şok golle birlikte beraberlik için yüklenen Kızılpınar Uzayspar arzuladığı golü bir türlü bulamadı.

 

TARAFTARINI ÜZDÜ

 

Karşılaşmanın ilk devresi konuk ekibin tek gollü üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci devre Kızılpınar Uzayspor yüklendiği dakikalarda kalesinde ikinci golü buldu. Gelişen kontra atakta topla buluşan Göktuğ düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında Emre ile bir gol daha bulan konuk ekip karşılaşmadan da 3-0 galip ayrılmasını bildi. Çorluspor bu galibiyet ile ilk haftayı averajla ikinci sırada tamamlarken, bu sezon 1.Amatör Küme’de ilk maçına çıkan Kızılpınar Uzayspor ise bu mağlubiyet ile taraftarını da üzmüş oldu.

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10