Yılmaz ve Kaygısız Türkiye şampiyonu  

10-14 Eylül 2019 tarihleri arasında Ankara Keçiören Taha Akgül Spor salonunda yapılan Minikler Türkiye Taekwondo şampiyonasında  Çerkezköy şampiyon Spor Kulübü sporcularından  Zeynep Hasret Yılmaz 140

17.09.2019 13:19:00 0
 Yılmaz ve Kaygısız Türkiye şampiyonu  

Her iki sporcunun da Türkiye şampiyonu olması Çerkezköy’de büyük sevinç ile karşılandı. Şampiyon Spor Kulübü’nün Milli Antrenörü Vural Ayaz, “Minikler Türkiye şampiyonasında sporcularımız güçlü rakipleriyle karşılaştı. Ancak şampiyona öncesi hazırlıklarını çok iyi yapmaları onlara Türkiye şampiyonluğunu kazandırdı.Türkiye şampiyonu olan Zeynep Hasret Yılmaz ve Betül  Rana Kaygısız bizlere yaşattıkları büyük onur ve guru nedeniyle tebrik ediyorum”dedi.

GELECEKTE DAHA DA BAŞARILARA İMZA ATACAKLAR

 Vural Ayaz, “Türkiye şampiyonu olan Zeynep Hasret Yılmaz ve Betül Rana Kaygısız gelecekte daha da başarılara imza atacak sporcularımızdandır. Bu iki sporcumuz bundan böyle katılacakları şampiyonalarda da başarın çıtalarını yükselteceklerine inanıyorum. Her ikisi de azimli ve hedefi olan sporcularımızdan. Onların azimli ve istikrarlı oluşları bizleri sevindiriyor. Antrenmanlarda her zaman onlara söylediğim tek şey,eğer başarılı olmak istiyorsanız öncelikle çalışmalarınızı severek isteyerek yapacaksınız. Hedefimiz her zaman başarı odaklı olmak istiyoruz. Başarı odaklı çalışma yapmadığımız takdirde elde edemediğiniz gibi ayni yerde sayarsınız’demem onları motive ediyor ve gerçekten de çalışmalarını aksatmadan disiplinli şekilde yapıyorlar. Minikler şampiyonası öncesi de yaptıkları disiplinli çalışmalarının ürününü Türkiye şampiyonu olarak aldılar. Hangi branşın sporcusu olursa olsun başarılı olmak için başarı odaklı çalışması şart.Antrenör olarak bizler onların daha iyi yerlere gelmesi ve çıtalarını yükseltmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Onların müsabakalarda tek yapacağı iş bizlerin taktiklerini yerinde ve zamanında sahada uygulamaktır”dedi.

Haber/Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10