Albayrak TESKİ'nin Kapaklı'daki çalışmalarını inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Kapaklı'da yürütülen içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı ile içmesuyu depo ve

Tekirdağ 24.09.2019 14:51:00 0
Albayrak TESKİ

TESKİ  yetkilileri yaptıkları açıklamada “ Kapaklı ilçesi içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu yenileme çalışmaları kapsamında projenin başladığı 2018 yılından bugüne dek yüzde 68,34 fiziki gerçekleşme tamamlanırken, 33,5 kilometre kanalizasyon, 2 kilometre yağmur suyu ve 23,8 kilometre de içme suyu hattı inşası gerçekleştirildi. İlçeye gerçekleştirilen ziyaret sırasında, Kapaklı İlçesinin önemli caddelerinden olan Pınar Bulvarındaki kanalizasyon ve yağmursuyu hattı çalışmaları yerinde incelendi. Proje tamamlandığında toplamda 44 kilometre kanalizasyon hattı, 37 kilometre içme suyu hattı ve 6 kilometre de yağmur suyu hattı işletmeye alınmış olacak.Kapaklı ilçesindeki altyapının baştan aşağı yenileneceği projede ayrıca 4 adet içme suyu deposu, 3 adet terfi merkezi ve 8 adet sondaj kuyusu yer alıyor” dedi.

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “Kapaklı güçlü sanayisi nedeniyle yoğun göç alan ve hızla büyüyen bir ilçemiz. Kentsel büyümeye bağlı olarak belediye hizmetlerine olan ihtiyaç da artıyor. Bunun bilinciyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ bünyesinde Kapaklı ilçemizin tarihinde görülmemiş büyüklükte projeleri hayata geçirdik ve büyük projelerimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Yapmış olduğumuz bu çalışmalarımızın Kapaklı’mızave Tekirdağ’ımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Altyapı çalışmaları incelemelerinde Başkan Kadir Albayrak'a, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz de eşlik etti.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10