Sarıkurt: Daha güzel bir Çorlu için el ele vereceğiz

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarını ve geliştirdiği projeleri yerinde inceleyerek Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz B

Çorlu 24.09.2019 14:54:00 0
Sarıkurt: Daha güzel bir Çorlu için el ele vereceğiz

Geçtiğimiz haftalarda Eskişehir’e keşif amacıyla araştırma etkinliği düzenleyen Başkan Sarıkurt, bir kez daha Eskişehir’i ziyaret ederek örnek çalışmaları inceledi.

 

ESKİŞEHİR’İ MERCEK ALTINA ALDI

 

Öncelikle Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret eden Başkan Sarıkurt, ardından bir dizi toplantı ve sunuma katıldı. Eskişehir’in simgesi haline gelen yerleri tek tek inceleyen Başkan Sarıkurt programına Çağdaş Cam Sanatları Müzesi ve Kent Belleği Müzesi’ni gezerek başladı. Başkan Sarıkurt ve ekibi ardından Masal Şatosu, Kurtuluş Müzesi ve Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi’ni yakın mercek altına aldı.

 

“ÖRNEK ALDIĞIMIZ KENTLERDEN BİRİDİR”

 

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Strateji Geliştirme Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte Eskişehir’de hayata geçirilen imza projeleri inceleyen Başkan Sarıkurt, “En iyi örnekleri inceleyip kentimizin avantajlarıyla birleştirerek vatandaşlarımızla daha güzel bir Çorlu için el ele vereceğiz. Çocuklarımızın yaratıcılıklarını geliştirecek parklar inşa edecek ve ailecek keyifli vakit geçirilebilecek tesisler tasarlayacağız. Eskişehir bu anlamda örnek aldığımız kentlerden biridir. Yıllar içerisinde geçirdiği köklü değişimine özendiğimiz marka şehrin gelişimini örnek alacağız. Eskişehir gibi biz de büyük başarılara imza atacağız. Kentimiz için gerçekleştirdiğimiz temaslar kapsamında Yılmaz Büyükerşen hocamızın ve ekibinin yaptığı bu güzel çalışmaları Çorlu’muzda uygulayacağımızı temenni ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, genç ve dinamik ekibimizle kentimizi geleceğe taşıyacağız.” dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10