Çerkezgücüspor 2'de 2 yaptı

Tekirdağ 1.Amatör Küme C Grubunda zirve mücadelesi veren temsilcimiz Çerkezgücüspor deplasmanda Tekirdağ Marmaraspor ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bi

24.09.2019 15:00:00 0
Çerkezgücüspor 2

Tekirdağ 1.Amatör Küme C  grubunda ikinci maçına çıkan Çerkezgücüspor deplasmanda Tekirdağ Marmaraspor’u farklı mağlup ederek ikinci maçını da kazandı.

 

“GOLÜ HASAN BARUT İLE BULDUK”

 

Saray Sahası’nda oynanan karşılaşmaya tutuk başlayan Çerkezgücüspor ilerleyen bölümlerde oyunda hakimiyeti tamamen eline aldı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezgücüspor arzuladığı gole 15’inci dakikada ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan kaptan Hasan Barut düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Çerkezgücüspor’u 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Çerkezgücüspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, Tekirdağ Marmaraspor ise beraberlik için temsilcimiz kalesine yüklendi.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

Ataklarını sıklaştıran Çerkezgücüspor karşılaşmanın 25’inci dakikasında ikinci golü buldu. Sağ kanattan gelişen Çerkezgücüspor atağında topla buluşan Sinan düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. İlk devrenin sonlarına doğru Çerkezgücüspor Numan’ın mükemmel vuruşu ile farkı üçe çıkartarak ilk devreyi üç farklı üstünlük ile tamamladı.

 

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

İlk devreyi üç farklı üstünlük ile tamamlayan Çerkezgücüspor karşılaşmanın ikinci devresinde de üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi. İkinci devrenin ortalarına doğru gelişen Çerkezgücüspor atağında günün başarılı ismi Numan mükemmel bir gole imza atarak kendisinin ikinci takımının ise dördüncü golünü kaydetti. Rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan Çerkezgücüspor 75’inci dakikada Sinan ile bir gol daha bularak farkı beşe çıkardı. Ev sahibi ekip Tekirdağ Marmaraspor ise maçın sonlarına doğru şeref sayısını bularak farkı dörde indirdi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezgücüspor’un 5-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci maçını da farklı galibiyet ile kapatan Çerkezgücüspor grubunda altı puan ve averajla lider durumda bulunuyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10