Kapaklıspor tek golle güldü

Tekirdağ Süper Amatör Ligde bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kapaklıspor ligin ilk hafta maçında deplasmanda Sağlamtaşspor'a konuk oldu. Zaman zaman rakibi karşısında zorlanan Kapaklıspor Şaban'ın

25.09.2019 19:10:00 0
Kapaklıspor tek golle güldü

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Kapaklıspor, ligin ilk haftasında deplasmanda Sağlamtaşspor ile karşılaştı. 57. Dakikada Şaban’ın ayağından bulduğu golle maçı 1-0 galip tamamlayan sarı lacivertli takım, evine 3 puanla döndü.

 

ETKİLİ BAŞLADI

 

Malkara Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Ebubekir, Anıl, Tolga, Eray, Koray, Serdar, Murat, Nusret, Tuğrul, Tezcan ve Şaban kadrosu ile çıktı. Rakibi karşısında maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Kapaklıspor ilk dakikalardan itibaren rakip kaleyi abluka altına aldı. Karşılaşmanın 7’inci dakikasında gelişen Kapaklıspor atağında Şaban’ın vuruşunu Sağlamtaşspor kalecisi aynı güzellikle çıkardı. 15’inci dakikada ise Murat Bayak’ın vuruşunu Ali bir kez daha kontrol altına aldı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

GALİBİYET GOLÜ ŞABAN’DAN

 

Karşılaşmanın ilk devresinde geliştirdiği ataklarda arzuladığı golü bir türlü bulamayan Kapaklıspor ikinci devre golü 57’inci dakikada buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan golcü oyuncu Şaban şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, ev sahibi ekip Sağlamtaşspor ise beraberlik için pozisyonlar buldu. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

“DAHA İYİ OLACAĞIZ”

 

Karşılaşmanın ardından açıklamada bulunan “Kapaklıspor Başkanı Nizamettin Çoban şu açıklamayı yaptı; ‘’Yeni yönetimimiz ile görev bu yıl haddini bilen, gençlere önem veren, dinamik bir kadro oluşturma çabası içine girdik.  Görev dağılımının ardından teknik direktör olarak Vasıf Aksaka’yı getirdik ve sezon hazırlıklarını yaptık. Ancak ligin başlayacağı hafta bazı nedenlerden dolayı Vasıf Hocamız ile yollarımız ayırdık. Yeni teknik direktörümüz olarak Cengiz Vural ile yola devam etme kararı aldık. İnşallah bu sezon iyi yerlere geleceğimizi ümit ediyoruz. Bu hafta deplasmanda Sağlamtaşpor karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk.  Bir çok pozisyona girmemize rağmen bir gol bularak karşılaşmadan üç puan ile ayrıldık. Takım olarak iyiye gidiyoruz. İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10