Kaymakam Abban'dan sağduyu çağrısı 

Kızılpınar Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde Suriyeliler tarafından bıçaklanan 3 genç için dün saat 12.00'da Kızılpınar Vanlılar Derneği'nde toplanan vatandaşlar, "Biz Suriye

Çerkezköy 29.09.2019 17:43:00 0
Kaymakam Abban

GEREKEN NEYSE YAPILACAK


Kızılıpınar’da geçtiğimiz günlerde Suriyeliler tarafından bıçaklanan 3 genç için toplanan vatandaşlar, “Biz Suriyelileri istemiyoruz. Gereken neyse yapılsın devletimiz bu olaya el atsın. Başka olaylar yaşanmasın” dedi. Öfkeli kalabalığı sakinleştiren Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, suçluların yakalandığını gereken neyse yapılacağını söyledi. Abban, “Bir kişi yaptı diye bütün Suriyeliler böyle diyemeyiz. Kendi vatandaşlarımızdan da böyle suç işleyenler var. Vatandaşlarımız şundan emin olsun gereken neyse yapılacak.” dedi.


KIZILPINAR’A KARAKOL YAPILACAK


Kızılpınar Mahallesi Vanlılar Derneğinde toplanan kalabalık, Kaymakam Atilla Selami Abban’a Suriyelileri istemiyoruz ve Kızılpınar’da olaylar çok fazla buraya bir karakol yapılmasını istiyoruz dedi. Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, ise “Suriyeliler yakalandı gereken neyse devletimiz yapacak. Kızılpınar Mahallesi’ne karakol çalışmasına başladık. Uygun bir yer bulup karakol yapılacak.” diye konuştu.


Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10