Sitespor'dan Vakıflar Güvenspor'a farklı tarife

Tekirdağ Süper Amatör Ligde bu sezon iddialı bir ekip kurarak zirve mücadelesi veren Kapaklı Sitespor deplasmanda Vakıflar Güvenspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında maç boyunca rahat bir futbol ortaya koyan Kapak

30.09.2019 16:15:00 0
Sitespor

Tekirdağ Süper Amatör lig ekiplerinden Kapaklı Sitespor deplasmanda Vakıflar Güvenspor’u gole boğdu.

 

ULAŞ’TA OYNANDI

 

29 Eylül Pazar günü saat 13.00’da Ulaş Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklı Sitespor Erdal, Doğukan, Muhammed, Uğur, Gurur, Burhan, Numan, Serdar, Mustafa, Serkan ve Mert ilk onbiri ile çıktı. Maça istekli başlayan Kapaklı Sitespor ilk dakikalardan itibaren gol aradı. Sağlı sollu ataklar geliştiren Kapaklı Sitespor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 42’inci dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Mustafa Ayyıldız düzgün bir vuruş ile topu ağlara göndererek Kapaklı Sitespor’u karşılaşmada öne geçirdi.

 

ÇABUK TOPARLANDI

 

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Kapaklı Sitespor ikinci devreye tutuk başladı. İkinci devrenin başlarında ev sahibi ekip Vakıflar Güvenspor kaydettiği golle skoru eşitledi. Kalesinde beraberlik golünü gördükten sonra kendine gelen Kapaklı Sitespor 54’üncü dakikada tecrübeli kaptanı Serkan Akyüz ile skoru 2-1 yaptı. Orta alanda daha çok topa sahip olan Kapaklı Sitespor golden yedi dakika sonra Serkan Akyüz ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı.

 

SERKAN DÖRT GOLLE YILDIZLAŞTI

 

 Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında kalan dakikalarda rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklı Sitespor 68’inci dakikada Numan ile skoru 4’e çıkardı. Karşılaşmanın 82’inci dakikasında sahneye bir kez daha çıkan Serkan Akyüz kendisinin üçüncü takımının ise beşinci golünü kaydetti. 85’inci dakikada bir gol daha bulan Serkan Akyüz maçın da skorunu tayin etti. Karşılaşmadan 6-1 galip ayrılan Kapaklı Sitespor ikinci maçından da galibiyet ile ayrılarak averajla ikinci sıraya yükseldi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10