TSD Çerkezköy şubesi gençlik kollarını oluşturdu

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi yönetimi önceki akşam dernek binasında toplantı gerçekleştirerek derneğin gençlik kollarını oluşturdu. Gençlik Kolları Başkanlığına Tuğba Ar

Çerkezköy 30.09.2019 16:51:00 0
TSD Çerkezköy şubesi gençlik kollarını oluşturdu

Önceki gün dernek binasında saat 16.00’da TSD Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar başkanlığında yapılan gençlik kolları oluşum toplantısına dernek yönetimi ve dernek üyeleri katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Toplantı öncesi kısa bir konuşma gerçekleştiren Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, “Derneğimiz üyesi gençlerimizin derneğimizin  sosyal faaliyetlerinde aktif bir çalışma sergilemeleri ve aynı zamanda kendilerine olan güven ve özverilerinin daha da pekişmesi için şube gençlik kollarımızı bugün oluşturuyoruz. Gençlerimizin toplantıya katılarak duyarlılık göstermiş olmaları nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

TUĞBA ARSLAN BAŞKAN SEÇİLDİ

 

Dernek Başkanı Gülnur Kocaçınar’ın konuşmasının ardından dernek yönetimi gençlik kollarını oluşturdu. Toplantıda gençlik kolları başkanlığına Tuğba Arslan getirilirken, başkan yardımcılığına Mihraç Nur Karatepe, koordinatörlüğe Cihat Yılmaz, sekreterliğe Şafak Güven, yönetim kurulu üyeliklerine ise  Tuğba Eskim, Mustafa Akgün ve Meral Vural getirildi.

 

“EN İYİ ŞEKİLDE GÖREV YAPACAĞIZ”

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Tuğba Arslan, “ Öncelikle bizlere böyle bir imkan tanıyan dernek başkanımıza ve yönetimimize teşekkür ediyoruz. Bizlerin Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Gençlik Kolları olarak görevimizi en iyi şekilde yapacağımızı bilmenizi isteriz. Dernek üyesi arkadaşlarımızın her birinin sosyal faaliyetler içinde yer alması içinde  dernek yönetimimizin katkı ve destekleriyle gereken çalışmayı yapacağız.” dedi.

 

“GENÇLERİMİZİN SOSYAL HAYATIN İÇİNDE YER ALMASINI SAĞLAYACAĞIZ"

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar’da, “Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Yönetimi olarak bizler dört ay önce bu göreve geldik. Göreve geldiğimiz günden bu yana sıkı bir çalışma içindeyiz. Dernek üyesi gençlerimizin daha aktif olmalarından ziyade onların sosyal hayat içinde yer almalarını sağlamak ve kendilerine olan öz güvenlerini pekiştirmek ve ilçemiz gençlerini  engelli engelsiz sosyal faaliyetler içinde buluşturmak ve kaynaştırmak olacak. Şubemizin Gençlik Kollarını oluşturmuş bulunuyoruz. Gençlik Kolları Başkanımız Tuğba Arslan başta olmak üzere yönetimde yer alan  tüm gençlerimizi tebrik ediyor başarılı çalışmalar yapacaklarına inanıyoruz.” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10