Şampiyonlardan belediyeye ziyaret

29 Eylül Pazar günü yapılan Tekirdağ Masa Tenisi Küçükler Şampiyonası'nda takım halinde şampiyon olan Çerkezköy Gençlik ve Spor Kulübü Erkek ve Kız Takımları Belediye Başkan vekili Meh

3.10.2019 15:41:00 0
Şampiyonlardan belediyeye ziyaret

“DERECE İSTİYORUZ”

 

Çerkezköy Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Antrenörü İbrahim Sevinç ile birlikte Belediye Başkan Vekili M. Şahin Yılmaz’ı ziyaret eden Çerkezköy Gençlik ve Spor Kulübü Erkek ve Kız Takımı sporcuları Kaan Ali durmuş, Batuhan Dinç, Serhat Gözünke, Ali Özgenç, Umut Ayhan, Sude Naz Harsa, Elif Dinç ve Elif Atayan yeni hedeflerinin 19-20 Ekim’de Balıkesir’de yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda derece yapmak olduğunu ifade ettiler.

 

BALIKESİR’DE YANINIZDA OLACAĞIZ

 

Çerkezköy Gençlik ve Spor Kulübü Masa Tenisi Takımının hem Küçük kızlar, hem Küçük Erkekler de Tekirdağ Şampiyonu olması nedeni ile son derece mutlu olduklarını ve sporcuların başarısı ile gururlandıklarını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkan Vekili M. Şahin Yılmaz, “Masa Tenisi Takımlarımızın başarısından son derece mutlu olduk, gurur duyduk. Kupalar ile ziyaretiniz ayrıca bizleri mutlu etti. Hepinizi tebrik ediyorum. İnşallah Balıkesir’deki şampiyonada yanınızda olacağız ve orada da başarılı olacağınıza inanıyorum” dedi.

 

TEBRİK ETTİ

 

Masa Tenisi Takımının antrenörü İbrahim Sevinç’i de tebrik eden Yılmaz, kendisinin aynı zamanda Çerkezköy Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı da olduğunu belirterek, “İnşallah daha güzel başarıları birlikte yakalayacağız. Eksiklerinizin, ihtiyaçlarınızın giderilmesi noktasında elimizden gelen çaba ve gayreti göstereceğiz. Bir kez daha hem antrenörümüzü, hem de sporcularımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10