Albayrak: Çalışmalar sorunsuz ilerliyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat çalışmaları devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesi inşaat alanında i

Hayrabolu 9.10.2019 16:14:00 0
Albayrak: Çalışmalar sorunsuz ilerliyor

Hayrabolu otopark sorununu büyük oranda çözeceği öngörülen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenleme Projesinin inşaat çalışmaları devam ediyor.

 

İYİ ÇALIŞMALAR DİLEDİ

 

Başkan Kadir Albayrak inşaat çalışmaları devam eden tesiste incelemelerde bulundu ve projede gelinen son durum hakkında teknik personelden bilgi aldı. Çalışmaların sorunsuz bir şekilde ilerlediğini dile getiren Başkan Kadir Albayrak, inşaat çalışmalarında görevli personele iyi çalışmalar diledi. Projenin önümüzdeki süreçte tamamlanarak Hayraboluluların hizmetine sunulacağını ifade eden Başkan Albayrak, tüm vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

 

 

“3 HEYKEL YER ALACAK”

 

Yetkililer yaptıkları açıklamada “Hayrabolu İlyas Mahallesi, Uzunköprü Caddesi 9 bin 921 metrekare kapalı alana sahip Hayrabolu Katlı Otoparkı, 3 bodrum katından oluşuyor. 258 otomobil ve 100 motosiklet kapasitesine sahip.Projede otomobil, motosiklet, bisiklet park yerleri, su deposu, teknik birim, güvenlik odası, oto yıkama birimi ve ofisi, kadın – erkek tuvaletleri ve personel odası yer alıyor. Katlı Otopark inşaatının tamamlanmasının ardından üst kısmı meydan olarak düzenlenecek. Meydan alanında konser ve tören alanı ile açık oturma alanları olacak. Biri Atatürk heykeli olmak üzere 3 heykel yer alacak” dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10