Sarıkurt muhtarlarla bir araya geldi

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Çorlu 14.10.2019 16:13:00 0
Sarıkurt muhtarlarla bir araya geldi

TÜM MUHTARLAR KATILDI

 

Toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Güner Çetin, Özcan Veysel Tunçcan ve Kemaleddin Avcı ile birim müdürleri katıldı.Toplantının açılışında konuşan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt Çorlu'yu birlikte yönetmek ve birlikte daha çağdaş bir şehir yaratmak için yola çıktıklarını belirterek, bu konudaki çalışmaların en önemli dinamiklerinin muhtarlar olduğunu ifade etti.

 

“MUHTARLARIMIZ TALEPLERİNİ İLK ELDEN DİĞER KAMU KURUM VE KURULUŞLARINA BİLDİRMELİ”

 

Toplantı öncesinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler veren, planlanan ve devam eden projeler hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Sarıkurt muhtarların köyler ve şehirlerin en önemli unsurlarından biri olduğuna dikkat çekti. Sarıkurt “ Demokrasinin çekirdeği olarak kabul ettiğimiz muhtarlarımız, devlet kurumları ile vatandaş arasında köprü görevi üstlenmişlerdir. Vatandaşlarımızın mutlu ve huzurlu olabilmelerinde önemli role sahip olan siz değerli muhtarlarımız ile birlikte Çorlu'muzun geleceğine yön verebilmek için bir araya geldik. Sizlerin vatandaşlarımızdan gelen talep, öneri ve şikâyetleri bizlerle paylaşmanız sorunların daha kolay çözülmesini sağlayacak ve şehrimiz hak ettiği konuma ulaşacaktır. Unutmamak gerekir ki, bizi bu makamlara layık gören değerli Çorlu halkı her şeyin en iyisine layıktır. Biz de üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmekle yükümlüyüz. El ele verdikçe tüm sorunların üstesinden gelebilecek kabiliyet ve güce sahibiz. Mahallelerimizde çözülmesi gereken ve belediyeleri aşan konularda mutlaka ilgili kurumlar ile irtibat halinde olun ve değerli vatandaşlarımızın haklarını aramaktan asla vazgeçmeyin." dedi.

Başkan Sarıkurt'un konuşmasının ardından söz alan mahalle muhtarları, vatandaşlardan gelen istek ve önerilerin yanı sıra tespit ettikleri aksaklıklar konusunda da bilgilendirmede bulundular. Muhtarlar tarafından dile getirilen tüm talep, öneri ve şikâyetler kayıt altına alınırken çözüm önerileri masaya yatırıldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10