BAL'da 4.hafta geride kaldı

1911 Çerkezköy Doğanspor'un yer aldığı Bölgesel Amatör Lig 11. Grup'ta 4. hafta 7 karşılaşma ile geride kaldı. 18 gol sevincinin yaşandığı geçen hafta deplasmanda sadece Tekirdağspor'u 2-1 yene

16.10.2019 14:51:00 0
BAL

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta hafta sonunda oynanan birbirinden zorlu 7 karşılaşmadan iki maçta eşitlik bozulmadı.

 

1911 ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR BERABERLİĞE ABONE OLDU

 

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta 4.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor deplasmanda ligin tek puansız ekibi Vizespor’a konuk oldu. Vize Sahası’nda oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başladı. Taraftarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor kalesinde etkili ataklar geliştirdi. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Vizespor organize ataklarla gol ararken, temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor ise kontralardan galibiyet golünü aradı. Karşılaşmanın ilk devresinin uzatma dakikalarında ev sahibi ekip Vizespor kaydettiği golle ilk devreyi önde tamamladı.  Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan 1911 Çerkezköy Doğanspor ikinci devre yaptığı oyuncu değişiklikleriyle oyuna ortak olmaya çalıştı. Sağlı sollu ataklar geliştiren 1911 Çerkezköy Doğanspor arzuladığı golü ise ikinci devrenin ortalarına doğru golcü oyuncusu Burak ile buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Burak şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skora dengeyi getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor dördüncü karşılaşmasında üçüncü beraberliğini alırken, Vizespor ise ligdeki ilk puanını almış oldu.

 

LİDER İKİ GOLLE KAZANDI

 

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta haftanın en önemli karşılaşmasında lider Bigaspor evinde Edirnespor’u konuk etti. Karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başlarken, ilerleyen bölümlere doğru ev sahibi ekip oyunda hakimiyeti eline aldı. Maçın 36. dakikasında sol kanattan gelişen atakta, Umut topu Muhammed’e gönderdi. Muhammed topu ceza sahasına doğru gönderdi. Emrah vurdu top direkten döndü. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.

Maçın 49. dakikasında sağ kanattan geliştirilen atakta, Burhan Aydın Kuzu’ya pasını verdi. Aydın Kuzu iki rakibini birden geçti. Defansın arkasına Emrah’a pasını verdi. Emrah kaleciyi de geçerek vurdu ve gol oldu. Maçın 78. dakikasında sol kanattan geliştirilen atakta, Kubilay topu kazandı, sürdü ve ara pasını Emrah’a verdi. Emrah kaleciyi geçerken düştü. Bigaspor penaltı bekledi. Hakem Emrah’ın hareketini aldatıcı olarak değerlendirdi ve Emrah’a sarı kart verdi. Maçın 89. dakikasında sağ kanattan geliştirilen atakta, Muhammed ara pasını Fatih’e verdi. Fatih topu ceza sahasına doğru gönderdi. Kubilay ayağının içiyle vurdu ancak top üst direkten döndü ve dışarı çıktı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında beraberlik için yüklenen Edirnespor kalesinde ikinci golü gördü. Hızlı gelişen Bigaspor atağında Muhammed defansın arkasına Mehmet’e pasını verdi. Mehmet topu sağına çekti, vurdu ve gol oldu. Bigaspor Emrah Duman ve Mehmet Yılmaz’ın attığı gollerle Edirnespor’u 2 0 mağlup etti. Liderlikte iddialı olduğunu gösteren Bigaspor, ligin 4. haftasında 3 galibiyet ve 1 beraberlikle topladığı 10 puanla liderliğini korudu.

 

ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR ÇOK RAHAT KAZANDI

 

Spor Toto Bölgesel Lig 11.Grup 4. Hafta karşılaşmasında Başiskele Doğantepespor ile karşılaşan Arnavutköy Belediyespor sahadan 3-0 galip ayrılarak puanını 9’a yükseltti. Bu sezon ilk kez Bolluca Stadı’nda taraftarıyla buluşan ev sahibi ekip 30. Dakikada Anıl Bircan’ın golü ile öne geçmeyi başardı. İlk yarı rakip ceza sahasında üstün oyununu sürdüren Arnavutköy Belediyespor devreye 1-0 önde girdi. İkinci yarının başında da topa sahip olan taraf Arnavutköy Belediyespor olurken dakikalar 50’yi gösterirken ev sahibi ekip Erkan Şentürk’ün ayağından bulduğu golle 2-0 öne geçti. Skoru 3-0’a getiren golü, oyuna sonradan giren yeni transfer Kerem Gülmez atarken, Kerem’e yaptığı asist ile maçın yıldızı 3 golde de katkısı olan Mustafa Acun oldu. Arnavutköy Belediyesporbu sonuçla 9 puan ile ikinci sırada yer alırken, Başiskele Doğantepespor ise dört puanda kaldı.

 

ORTAKÖYSPOR DÖRT GOLLE KAZANDI

 

 Bölgesel Amatör Lig 11.grupta Ortaköyspor evinde Lüleburgazspor’u konuk etti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bayrampaşa Stadyumunda oynanan maça etkili başlayan İstanbul temsilcisi Ortaköyspor Emre ile bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Rakibi karşısında rahat oyun ortaya koyan ev sahibi ekip Emre ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ilk devresini ev sahibi ekip 2-0 önde tamamlarken, ikinci devrede de üstün futbolunu sürdüren Ortaköyspor Samet ile farkı üçe çıkardı. Golden iki dakika sonra Lüleburgazspor golcü oyuncusu Deniz Sert ile farkı ikiye indirdi. Oyundan kopmayan ev sahibi ekip Ortaköyspor Samet ile bir gol daha bularak karşılaşmadan da 4-1 galip ayrıldı. Bu galibiyet ile Ortaköyspor puanını 8 yaparken, Lüleburgazspor ise bir puanda kaldı. 5.hafta karşılaşmasında kırmızı beyazlılar Çerkezköy 1911 Doğanspor deplasmanına giderken, Lüleburgaz evinde Karamürselspor’u konuk edecek.

 

KARAMÜRSEL KENDİNE GELDİ

 

Ligde oynadığı 3 maçta 4 puan toplayan Karamürselspor sahasında oynadığı maçta İstanbul temsilcisi Çengelköy ile karşı karşıya geldi.  Karamürsel Stadı’nda oynanan mücadelenin başından sonuna kadar Karamürsel ekibinin üstünlüğü vardı. İlk yarıda karşılıklı ataklar gol getirmedi ve ilk 45 dakika 0-0 sona erdi. İkinci yarıya Karamürsel iyi başladı. Günün yıldızı Ahmet Şen 47’de takımını öne geçirdi. 52’de bu kez Ahmet topu getirdi, Recep Serkan harika bir plase vuruşu sonrası topu sol köşeden ağlara gönderdi. Skor olarak rahatlayan Karamürselspor’un üçüncü golü de Ahmet ile geldi. Savunma arkasına rağmen başarılı futbolcu kendisinin 2. takımının 3. golünü atarken kalan 15 dakikada 3 de mutlak gol kaçırdı. Çengelköy’ü 3-0 mağlup eden Karamürsel puanını 7’ye çıkardı. Gruptaki bir diğer temsilcimiz Doğantepespor ise Arnavutköy Belediyespor deplasmanından 3-0’lık yenilgi ile döndü ve 3 puanda kaldı.

 

HAFTANIN TEK GOLSÜZ MAÇI OYNANDI

 

Haftanın bir diğer karşılaşmasında Edirne temsilcisi Uzunköprüspor evinde Bozcaadaspor’u konuk etti. Taraftarı önünde maça mutlak üç puan parolası ile başlayan ev sahibi ekip geliştirdiği ataklarda istediği pozisyonları bulamadı. Kontrolü elinden bırakmayan konuk ekip Bozcadaspor ise kontra ataklardan gol aradı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşmada başladığı gibi golsüz eşitlik ile tamamlandı. Uzunköprüspor puanını 4 yaparken, Bozcadaspor ise yedi puana çıktı.

 

TEKİRDAĞSPOR EVİNDE KAYIP

 

Tekirdağspor bu hafta kendi evinde Alibeyköyspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 biterken, taraftarlar sahayı hınca hınç doldurmuştu. 2. yarıda galibiyet golünü bekleyen Tekirdağsporlu taraftarlar oldukça keyifliydi. Ancak maç istenildiği gibi gitmedi ve 2.yarıda golü atan taraf Alibeyköyspor oldu. Maç 1-2'lik skorla tamamlandı. Tekirdağspor'un tek golü, geçtiğimiz hafta Vizespor ağalarını 4 kez havalandıran Mehmet Topuz'un ilk yarıdaki penaltı atışında fileleri havalandırmasıyla geldi. 60'lı dakikaların başında Tekirdağspor galibiyet golüne çok yaklaştı. Hemen ardından Alibeyköyspor kontra atakla 62. dakikada golü bulunca, Tekirdağspor'da bu mağlubiyet soğuk duş etkisi yapmış oldu.Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca zorlu karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet çıkartan konuk ekip puanını da altı yapmış oldu. Tekirdağspor ise bu mağlubiyet ile ikinci yenilgisini alarak altı puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


 


0282 726 91 91
0282 747 65 10