Ferzan'ın röveşatası galibiyeti getirdi

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta oynadığı dört karşılaşmada üç puan elde eden temsilcimiz 1911 Çerkezköy Doğanspor hafta sonunda evinde güçlü rakibi Ortaköyspor'u konuk etti. İlk devresi go

21.10.2019 11:54:00 0
Ferzan

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’in 5’nci haftasında Çerkezköyspor 1911, Ortaköyspor’u evinde ağırladı. Çekişmeli geçen maçta Ferzan’ın harika golüyle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

 

 

MÜCADELENİN KADROSU

 

Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanan karşılaşmaya Çerkezköy 1911 Spor Kulübü Sedat Çolak, Buğra Dinler, Selim Şahinbaş, Feyzullah Saray, Zeki Sinan Akkoyun, Tuna Akgüneş, Utku Demirel, Yunus Demir, Burak Gündoğdu, Bahattin Saral ve Kadir Muharrem Pehlivan onbiriyle başladı. Ortaköyspor ise Ahmet Burgaz, Kahraman Çetin, Oğuzhan Temel, Barış Kasaroğlu, İskender Can, Yunus Doğan, Samet Semiz, Furkan Şimşek, Anıl Üstün, Şenol Yıldırım ve Emre Azim onbiriyle başladı.

 

İLK DEVREDEN GOL SESİ ÇIKMADI

 

Maçın ilk dakikalarında takımlar birbirini tartarken ilk ciddi atağı Ortaköyspor’dan geldi. 10’ncü dakikada kaleci ile karşı karşıya kalan Şenol’un golü ofsayt nedeniyle iptal oldu. 14’ncü dakikada 90’a giden topu kaleci Sedat güçlükle çeldi. Mücadelenin 20’nci dakikasında ceza sahası içinde yaşanan karabolde topu önünde bulan Utku’nun şutu üstten auta çıktı.İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

FERZAN’DAN MÜTHİŞ GOL

 

Karşılaşmanın ikinci devresine temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor etkili başladı. Taraftarının desteğini arkasına alan temsilcimiz 55’inci dakikada arzuladığı gole ulaştı. Sağ kanattan gelişen organize atakta ceza sahası içinde röveşata ile topu ağlara gönderen Ferzan takımını öne geçirdi. Gelen golle birlikte müthiş bir moral bulan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Konuk ekip ilerleyen bölümlerde penaltı kazandı. Ortaköyspor oyuncusunun kullandığı penaltıyı kaleci Sedat müthiş çıkardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında ise her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılamada 1911 Çerkezköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

İLK GALİBİYETİNİ ALDI

 

Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan temsilcimiz bu sezon ki ilk üç puanını alarak altı puana yükselirken, bu sezon ilk kez mağlup olan Ortaköyspor ise sekiz puanda kaldı. Karşılaşmanın ardından 1911 Çerkezköyspor oyuncuları büyük sevinç yaşarken, sevinçlerini kendilerini desteklemeye gelen taraftarları ile paylaştılar.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10