'Her kapak bir umut' projesiyle engellilere umut oluyorlar

Karaağaç İlkokul öğrencileri 'Her Kapak Bir Umut' projesi ile engellilere umut oluyorlar. Öğrenciler tarafından başlatılan proje kapsamında toplanan binlerce mavi kapak Türkiye Sakatlar Derneği Çerk

Kapaklı 23.10.2019 16:19:00 0

Karaağaç İlkokulu öğrencileri Okul Müdürleri Murat Yeşil ve öğretmenleriyle birlikte özel insanlara destek vermek için binlerce mavi kapak topladı.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar “ Karaağaç İlkokulu’nun  okulda başlattığı “Her kapak bir umut’ projesi kampanyası ile toplanan binlerce mavi kapak önceki gün derneğimize teslim edildi. Projeyi başlatan Karaağaç İlkokulu Özel eğitim öğretmeni Şenay Şermin ve Okul  Müdürü Murat Yeşil’ e,öğretmenlere  ve kampanyaya büyük bir destek veren tüm öğrencilere  şansım, dernek yönetimi  ve  dernek üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum. Toplanan bu mavi kapaklar ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize tekerlekli sandalye alarak onların yaşamlarını kolaylaştırıyor ve yaşama daha sıkı sarılmalarına vesile oluyor”dedi.

 

ÖĞRENCİLERİMİZİN DUYARLI OLMASI BİZLERİ MUTLU EDİYOR

 

 Kocaçınar, “Bu konuda vatandaşlarımız mavi kapakları atmasın ve biriktirip derneğimize getirsin ve ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize umut olsun. Bu konuda gerek vatandaşlarımızın gerek öğrencilerimizin duyarlı olması da bizleri mutlu ediyor. Karaağaç İlkokulumuzun ‘Her kapak bir umut’ projesi ile okul öğretmen ve öğrencilerinin bu kampanyaya büyük bir destek vererek mavi kapak toplayarak ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin ihtiyacı olan tekerlekli sandalye ya sahip olması için onlara sahip çıktıklarının güzel bir göstergesidir”diye konuştu.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10