Kavlak, Kapaklı Şubesi'ni ziyaret etti

Geçtiğimiz günlerde Kapaklı'daki şube açılışını resmi olarak tamamlayan Türk Metal Sendikası temsilciler kurulu toplantısını burada yaptı.

Kapaklı 23.10.2019 16:21:00 0
Kavlak, Kapaklı Şubesi

Kapaklı Şubesi’ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, toplantıda yaptığı konuşmada “Yeni şubenin yapacağı başarılı çalışmaların tüm üyelerimize, bölgemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

“HAKLARINIZI SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

İşçilerle birlikte bir süre sohbet eden Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak “Dünyadaki sendikal gelişmelere eş değer olarak ülkemizdeki işçi hakları, çalışma şartları, yönetim ve üretim yöntemlerimizle, işveren işçi dayanışmasıyla, işçinin helal kazancının ve alın terinin son kuruşuna kadar alınması, kazanımlarının korunması konusunda dün olduğu gibi bugün de sendikal haklarımızı koruyarak savunmaya devam edeceğiz. Bugün buraya eli boş geldim. İnşallah bu şubemize yakışır bir açılışla hediyemle sizleri bir kez daha ziyaret edeceğim” dedi. Kapaklı Şubesi’nin başarılı çalışmalara imza atacağını kaydeden Kavlak, Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ile birlikte bir süre işçilerle sohbet edip çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10