Özel yetenekli öğrenciler için iş birliği protokolü imzaladılar

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ile Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında özel yetenekli öğrencilerin eğitimine ilişkin iş birliği protokolü imzalandı.

Tekirdağ 23.10.2019 17:40:00 0
Özel yetenekli öğrenciler için iş birliği protokolü imzaladılar

PROTOKOLÜ İMZALADILAR

 

Protokolün hayırlı olması temennisinde bulunan Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mümin Şahin İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’ın katılımıyla gerçekleşen protokol töreninde, NKÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Yılmaz Çakıcı ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Basri Kuzu protokolü imzaladılar.

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Protokolün hayırlı olması temennisinde bulunan Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Mümin Şahin “İmzalan protokolün hayırlara vesile olmasını diliyorum, özel yetenekli öğrencilerin en iyi şekilde eğitim almalarına yardımcı olmak, onlara destek olmak bizim için çok önemlidir” dedi. Yetkililer yaptıkları açıklamada “ İş birliği protokolü, MEB’e bağlı bilim ve sanat merkezlerinde sunulan eğitimin niteliğini artırmak ve eğitim alan özel yetenekli öğrencilerin güncel bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda üniversitemizin imkan ve deneyimlerinden yararlanmasını kapsamaktadır” dedi.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10