İnan: Hedeflere ulaşmak için sıkı çalışıyoruz

1.Amatör Küme'de zirve mücadelesi veren Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan, "Çerkezgücü maçında 3 futbolcumuzdan yoksun çıktık ama kazanmasını bildik. Hedeflerimize ulaş

24.10.2019 13:36:00 0
İnan: Hedeflere ulaşmak için sıkı çalışıyoruz

Çerkezgücü maçına 3 futbolcudan yoksun çıktıklarını belirten Kızılpınarspor Teknik Direktörü İsmail İnan, “Kemalettin, Emircan ve Kalecimiz Alkan’dan yoksun olarak Çerkezgücü maçına çıktık. Ama futbolcularımız ellerinden geleni yaparak maçı kazanmasını bildi. Emircan hariç 2 futbolcumuzda idmanlara çıktı. Futbolcularımızın sağlık durumlarına göre deplasmanda oynayacağımız Çukuryurtspor maçına oynayıp oynamayacağı belli olacak.” diye konuştu.

 

İPİ GÖĞÜSLEYEN TARAF BİZ OLACAĞIZ

 

Süper Amatör Lige çıkmak istediklerini ifade eden Teknik Direktör İnan, “Bizim için her maç olduğu gibi Çukuryurtspor maçına 3 puanla çıkacağız. Daha ilerisini düşünüyorsak puan kaybına tahammülümüz yok. Hedeflerimiz doğrultusunda ilerleyeceğiz. İnşallah sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf biz olacağız. Şuan bir maç eksiğimiz var. 5’nci hafta sonunda 12 puanla takımımız ikinci sırada. Bizim için için her maç final havasında.” ifadelerinde bulundu.

 

GENİŞ BİR KADROMUZ VAR

 

Geniş bir kadroya sahip olduklarını söyleyen İnan, “22 kişilik geniş bir kadromuz var. Her mevkide iki oyuncumuz var. Böyle olunca da futbolcularımız idmanda kıyasıya çalışıyor. Oyuncularımız forma kapmak için mücadelelerini veriyor. Futbolcularım idmanda da maçta da ellerinden gelenleri yapıyorlar. İnşallah bu takımı seneye Süper Amatör Ligde göreceğiz.” dedi.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10