Vali Yıldırım'dan Çerkezköy çıkarması

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım önceki gün Çerkezköy'e bir dizi ziyaret gerçekleştirerek Hyosung Tekstil Fabrikasını, Shhımheung Tr Endüstriyel Metal İşleme Fabrikasını ve Türkiye Sakatlar De

Çerkezköy 25.10.2019 15:53:00 0
Vali Yıldırım

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ilk olarak Çerkezköy OSB’de üretim yapmakta olan Güney Koreli yatırımcılara ait Hyosung Tekstil Fabrikası’nı ziyaret etti. Ziyarette Vali Yıldırım, Hyosong İstanbul Tekstil Türkiye  Genel Müdür Mun Seon Kım tarafından karşılandı. Ardından Genel Müdürü Kım, Vali Yıldırım’a fabrikanın işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

 

“KORELİLER EN YAKIN DOSTUMUZDUR”

 

Ziyarette konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım “ Koreliler en yakın dostumuzdur. Dost bulmak çok kolay değil, bulduğumuz dostları da kaybetmememiz lazımdır. Dünyadaki sanayi üretimde Güney Kore’nin kat ettiği mesafe hepimizin malumudur. Güney Koreli dostlarımız, hem sanayisini geliştirmek, hem de teknolojiyi Türkiye’ye getirmek için aracı olurlarsa yatırımları burada yapar veya yapmış oldukları yatırımları buraya taşırlarsa mutlu oluruz. Bu yatırımların artmasını bekliyoruz. Güney Koreli dostlarımız, yatırımlar konusunda bizden bir şey talep ederlerse elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağız.” dedi.

 

PROTOKOL ÜYELERİ EŞLİK ETTİ

 

Ardından Vali Yıldırım Çerkezköy OSB’de üretim yapmakta olan Güney Koreli yatırımcılara ait Shhımheung Tr Endüstriyel Metal İşleme Fabrikasını ziyaret etti. Ziyarette Vali Yıldırım Fabrika Genel Müdürü Aşkın Kor tarafından karşılandı. Ardından Fabrika Genel Müdürü Kor, Vali Yıldırım’a fabrikanın işleyişi ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette Vali Yıldırım’a Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, İl Jandarma Komutanı, J.Kd.Alb. Osman Kılıç, Çerkezköy OSB Yönetm Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler eşlik etti

 

 

ÖZEL İNSANLARI ZİYARET ETTİ

 

Aziz Yıldırım fabrika ziyaretlerinin ardından Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar ve üyelere iade-i ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Kocaçınar ve engelli bireyler tarafından karşılanan Vali Yıldırım, sonrasında derneğe geçerek engelli bireylerle yakından ilgilendi ve onlarla sohbet etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10