Cumhuriyet turnuvasına 16 takım katılacak

Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediyesi iş birliğinde Çerkezköy'de faaliyet gösteren hemşeri derneklerinin yer aldığı Cumhuriyet Kupası halı Saha futbol Turnuvası müsabakaları

27.10.2019 08:17:00 0
Cumhuriyet turnuvasına 16 takım katılacak

TURNUVANIN HER ŞEYDEN ÖNCE KARDEŞLİK, CENTİLMENLİK HAVASINDA GEÇMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ

 

 Kura çekimi öncesi konuşan ANDA Kardeşe vefa Derneği Tekirdağ İl Temsilcisi Mustafa Tökgöz, “İlçemizde faaliyet gösteren dernekler arasında dayanışma ve iş birliğini arttırmak amacıyla 20 derneğin bir araya gelerek oluşturduğu ‘Dernek Oluşum Platformu’nun girişimiyle, Çerkezköy Kaymakamlığı ve Çerkezköy Belediyesi’nin de destekleriyle  bu yıl kutlayacağımız Cumhuriyetimizin 96. Yılı nedeniyle halı saha futbol turnuvası düzenledik. Bizlere katkı be destek veren ilçe Kaymakamımız Atilla Selami Abban’a, Belediye Başkanımız Vahap Akay’a çok teşekkür ediyoruz. Bu günde burada Cumhuriyet Turnuvası için kura çekimi için bir araya geldik. Ve kura çekimi yaparak takımların guruplarını ,eşleşmeleri ve maç günlerini ve saatlerinin belirlemesini yapacağız. Turnuvaya katılan tüm derneklere de ayrıca teşekkür ediyor ve turnuvanın her şeyden önce kardeşlik,centilmenlik havasın geçmesini temenni ediyoruz. Bu konuda turnuvaya katılan dernek yöneticilerimizin de taraftarlarına maçlarda centilmenlik dışında aşırı tezahürat küfür kullanmamaları konusunda da uyarmalarını istiyoruz. Sonuçta bizler burada hepimiz kardeşiz ve yenmek yenilmek önemli değil önemli olan dostluk. Dolayısıyla turnuvamızın centilmence geçeceğine inancım tam.”dedi.

 

 

BÖLGEMİZDE ÖRNEK TEŞKİL EDECEK BİR ETKİNLİĞE İMZA ATMIŞ OLACAĞIZ

 

Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği başkanı Hasan Hatipoğlu’da , “Bizler hepimiz birere Çerkezköylüyüz.Derneklerimizin her biri bölgemizde örnek teşkil eden derneklerdir ve bu nedenle turnuva maçlarında da kardeşçe dostça mücadele edilmesi bizleri daha da onurlandıracak ve bölgemize örnek teşkil edecek bir etkinliğe imza atmış olacağız. Bu etkinlikle birlikte Dernekler oluşu Platformumuz daha da bir anlam kazanacak.”dedi.Ardından konuşan diğer Dernek Başkanlarıda Turnuvanın centilmence,dostça ve kardeşçe geçmesi temennisinde hemfikir olduklarını ve ilerleyen zamanlarda da birlikte daha farklı etkinliklere imza atmak olduklarını dile getirdiler.

 

TERTİP KOMİSTESİ OLUŞTURULDU

 

Yapılan konuşmaların ardından Turnuva tertip komştei oluştururuldu.  Tertip komitesinde İsmailİnan, Mustafa Tokgöz, Mahmut Yavuz,metin Karga ve Evliye Yalman yer aldı. Ardından Kura çekimine geçildi.Turnuvada A grubunda Erzincanlılar Derneği, Gümüşhaneliler Derneği, Trakyalılar Derneği, Vezirköprülüler Derneği, B grubunda Boyacılı Köyü Derneği, Erzurumlular Derneği, Samsunlular Derneği, Kuzey Kafkas Derneği, C Grubunda Aksaraylılar Derneği, Karanarlılar Derneği, Yozgatlılar Derneği, Tekman Köyü Derneği, D grubunda ise Çerkezköy Belediyesi, Malatyalılar Derneği, Sivaslılar Derneği, Tokatlılar Derneği yer aldı.

 

 İLK MAÇLAR

 

2 Kasım’da başlayacak olan turnuvada ilk maçlarda Erzincanlılar-Trakyalılar, Gümüşhaneliler-Vezirköprülüler, Boyacılı Köyü-Samsunlular Derneği, Erzurumlular Derneği-Kuzey Kafkas Derneği, Aksaraylılar Derneği-Yozgatlılar Derneği, Karahanlılar-Tekman Köyü Derneği, Çerkezköy Belediye-Sivaslılar Derneği, Malatyalılar Derneği-Tokatlılar Derneği arasında oynanacak. Karşılaşmalar Çerkezköy Belediyesi 29 Ekim Spor Kompleksi Halı Sahası’nda 18.00-22.00 saatleri arasında oynanacak.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10