Alibeyköy deplasmanından puansız döndük

TFF Bölgesel Amatör Lig 11.grupta mücadele eden temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor hafta sonunda deplasmanda Alibeyköyspor'a konuk oldu. Rakibi karşısında istediği futbolu ortaya koyamayan 1911 Çerkezköyspor kalesi

Çerkezköy 28.10.2019 17:48:00 0
Alibeyköy deplasmanından puansız döndük

Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden 1911 Çerkezköyspor 6. hafta maçında Alibeyköspor deplasmanından puansız döndü.

 

ALİBEYKÖY’DE OYNANDI

 

Pazar günü saat 14.00’de Alibeyköy Stadı’nda oynanan maçı, Tolga Tugay yönetirken yardımcılıklarını Oğuzhan Anıl, Ali Berkan Buran ve Talha Öztürk yaptı. Karşılaşmaya ev sahibi ekip Alibeyköyspor Mert Can Tunca, Nihat Şimşek, Uğur İmir, Suat Mede, Onur Uğlu, Özgür Şengüler, Selahattin Enes Kılıç, Kerim Deler, Samet Şenol, Yasir Akan, Serhat Aygün kadrosu ile çıkarken, temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise Sedat Çolak, Buğra Dinler, Selim Şahinbaş, Feyzullah Saray, Zeki Sinan Akkoyun, Tuna Akgüneş, Yusuf Apaydın, Yunus Demir, Feyzan Furkan Güroğlu, Utku Demirel, Kadir Muharrem Pehlivan kadrosu ile çıktı.

İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI

Karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile başlarken, ilerleyen bölümlere doğru taraftarının desteğini arkasına alan ev sahibi ekip geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı. Bir türlü oyuna ortak olamayan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor pozisyon bulmakta zorlandı. İlk devrenin ise kalan dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre golsüz eşitlik ile tamamlandı.

 

ALİBEYKÖYSPOR ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde toparlanan temsilcimiz geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı. Ev sahibi ekip Alibeyköyspor ise özellikle sağ kanattan etkili hücumlar geliştirdi. Karşılaşmanın 68’inci dakikasında gelişen ev sahibi atağında ceza sahası içinde topla buluşan Kerim Deler 1911 Çerkezköyspor savunması arasından topu ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Karşılaşmada mağlup duruma düşen temsilcimiz kalan dakikalarda beraberlik için yüklense de istediği golü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Alibeyköyspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

İKİNCİ MAĞLUBİYETİNİ ALDI

 

Temsilcimiz bu mağlubiyet ile ikinci yenilgisini alarak altı puanda kalırken, Alibeyköyspor ise puanını on yaptı. Karşılaşmanın ardından 1911 Çerkezköyspor teknik heyeti, futbolcuları ve yöneticileri karşılaşmanın bitiminden bir saat sonra sahadan çıkarken, 1911 Çerkezköyspor yönetimi taraftar ve yöneticilerin yaptığı taşkınlıklara ise tepki gösterdi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10