Barış Pınarı Parkı Bayramda açıldı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından Çınarlı Mahallesi'nde yapımına kısa süre önce başlanan '29 Ekim Barış Pınarı Parkı', 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda görkemli bir törenle hizmete açÄ

Süleymanpaşa 29.10.2019 18:21:00 0
Barış Pınarı Parkı Bayramda açıldı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından dün saat 13.00’da '29 Ekim Barış Pınarı Parkı Cumhuriyet Bayramı’nda törenle açıldı. Açılışa AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Sezayi Çetin, MHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Kürşad Sungur, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyeleri ve birçok vatandaş katıldı.

 Aile çay bahçesi, spor kompleksi, çocuk oyun parkı ve basketbol sahasını bünyesinde birçok sosyal donatı olduğunu söyleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Çınarlı mahallemizde, yapımına kısa süre önce başladığımız, içinde çocuk oyun parkı, spor kompleksi, basketbol sahası ve aile çay bahçemizin bulunduğu ‘29 Ekim Barış Pınarı Park’ımızın açılışını, Cumhuriyet Bayramı’mızda gerçekleştiriyoruz. Görüyoruz ki, sadece çocuklarımız değil büyüklerimiz de özlem duymuş. Buradan söz veriyorum. İlçe merkezimizde bulunan 14 mahallemizde, önümüzdeki yıl içinde bunun gibi birçok parkı açmış olacağız. Çünkü biz, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ne kadar çok hizmet edersek o kadar mutlu oluyoruz."dedi.

KENDİ İMKANLARIMIZLA YAPTIK


Parkın ihale edilmeden belediye imkanlarıyla yapıldığına dikkat çeken Başkan Yüksel,"Bu parkın bir benzeri Hürriyet Mahallesi’nde, ihale yoluyla yapılmış. Orası 450 bin TL, burası 300 bin TL. Belediye imkanlarımızla bu parkları yapmaya devam ettiğimizde, 10 tane yaptığımızda 4 tanesi bedavaya gelecek.” diye konuştu.

 

Haber/ Cengizhan Küpeoğlu


0282 726 91 91
0282 747 65 10