Cumhuriyet kupasında ödüller sahiplerini buldu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve bağımlılıkla mücadele amacıyla düzenlenen Cumhuriyet Kupası'nın son karşılaşmalarının oynanmasının ardından öd?

30.10.2019 16:32:00 0
Cumhuriyet kupasında ödüller sahiplerini buldu

ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

 

Süleymanpaşa ilçesindeki İsmet İnönü Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen turnuva ve ödül törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz,Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün, Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Dr. Deniz Bozdoğan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cumhuriyet Kupası Basketbol Turnuvası'nda Olimpik Basketbol Spor Elit 59 Spor Atılım Spor, Doğuş Spor, Türk Telekom Spor, Süleymanpaşa Belediyesi Spor, TREDAŞ Spor ve Basketbol İhtisas Kulüpleri karşı karşıya geldiler. Oynanan maçları Elit 59 Spor Kulübü 87, Atılım Spor Kulübü 56, Türk Telekom Spor Kulübü 65 ve TREDAŞ Spor Kulübü ise 88 sayı ile kazandı. Kadın Futbol Turnuvasında ise; Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor birinci, Kırklareli Kırklar Spor ikinci ve Aşağısevindikli Spor ise üçüncü oldu.

Sporun centilmenlik ve heyecanına yaraşır bir şekilde oynana maçların sonrasında tüm spor kulüplerine dostluğun simgesi olarak kupaları takdim edildi. Sporcular, kupalarını Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün'ün elinden aldı.

25 Ekim'de başlayan Cumhuriyet kupasına Trakya Bölgesinden 15-18 yaş grupları baketbol takımları ile 15-18 yaş grupları kadın futbol takımları katıldı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10