Yolcu durakları konulmaya başlandı

 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma ve Koordinasyon Merkezi (UKOME) ekiplerinin Kurban Bayramı öncesi Çerkezköy ilçe genelinde mevcut durakların dışında belirledikleri durak yerlerine duraklar önce

Çerkezköy 31.10.2019 17:21:00 0
Yolcu durakları konulmaya başlandı

 S.S Çerkezköy Akarsu Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Müslüm Karagöz, ilçe genelinde yolcu durakları belirlenen yerlere konulması hem vatandaşları hem de şehir içi yolcu taşımacılığı yapan bizler için iyi olacak. Bundan böyle herkes duraklarda inip binecek durak harici yolcu almak ve indirme son bulacak” dedi.

 

 

DURAK HARİCİ İNDİ BİNDİ YAPILMAYACAK

 

Başkan Müslüm Karagöz,“Büyükşehir Belediyemiz Ulaşım ve Koordinasyon Merkezi’nin bir süre önce ilçemize belirli yerlere yolcu durakları koymuştu. Ancak bunlar yetersiz kaldığı için yolcu durak sayıları yerleri belirlenerek çoğaltıldı ve şimdi belirlenen yani durak olmayan yerlere duraklar konulmaya başlanıldı. Böylece ilçemizde yolcu duraklarının eksikliğini de giderilmiş olacak ve durakların konulması  bizleri de memnun ediyor. Özellikle şehir içi yolcu taşımacılığı yapan Kooperatifimiz bünyesindeki  araçlar,yolcu  indirip bindirmelerinin de duraklarda yapacak. Bundan böyle duraklar tamamlandığında duraklar hariçin de yolcu indirip bindirilmeyecek. Belirlenen yerlere yolcu duraklarının konulması bir ay içinde tamamlanmasını bekliyoruz. Şuanda Uğur Mumcu parkı yanına ve altıyol kavşağından yaklaşık yüz metre ileride Öztrak caddesinde  75. Yıl Ortaokulu arkasına yeni durak konuldu”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10