Ulusan'dan Çerkezköy'deki okullara ziyaret

Dün Çerkezköy'e gelen Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ile birlikte Çerkezköy'de Kızılpınar Çok Programlı An

Çerkezköy 31.10.2019 18:08:00 0
Ulusan

ATÖLYEYİ GEZDİLER

 

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan ile birlikte Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Hüseyin Gümüş Kızılpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Döner sermayesi yeni açılan okulda döner sermaye faaliyetleriyle ilgili yapılacak iş ve işlemler görüşüldü. Burada bölüm ve atölyeleri gezen Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş öğretmenler ve öğrencilerden bilgi aldı.

 

 

ÖĞRETMENLERLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİLER

 

Ardından Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Ortaokulunu ziyaret eden Ulusan ve Gümüş, öğretmenlerle toplantı yapıldıktan sonra İnci Narin Yerlici İlkokulu’na gitti. Yöneticiler ve öğretmenlerle toplantı yapan Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş fikir alışverişinde bulundu. Son olarak Raif Dinçkök Ortaokulu’nda da okulun son durumunu değerlendiren Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş öğretmenler bir araya gelerek temenni toplantısı gerçekleştirdi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10