Çerkezköy'den 210 kişi koşacak

 TEMA Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Nilüfer Ceylan 3 Kasım Pazar günü 41.  İstanbul Maratonu'nda TEMA Vakfı Ağaç Kardeşliği Projesi yararına Çerkezköy'den 210 TEMA gönüllüsünün ko?

Çerkezköy 1.11.2019 17:56:00 0
Çerkezköy

BU YIL AĞAÇ KARDEŞLİĞİ PROJEMİZE ÇTSO DESTEK VERİYOR

 

TEMA Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Nilüfer Ceylan, “ Her yıl olduğu gibi  bu yılda TEMA Vakfı Ağaç kardeşliği projesine  tüm ülke genelinde olduğu gibi ilçemiz Çerkezköy halkımızdan destek sürüyor. Özellikle Bu yıl Ağaç kardeşliği projemize katkı ve destek veren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odamıza da destekleri için çok teşekkür ediyorum. Bu yıl 41.İstanbul maratonuna Çerkezköy’den 210 Tema Gönüllüsü ile katılarak maratonda ‘Ağaç Kardeşliği’  projemiz için 15 kilometre koşacağız. Ayrıca yine yardımsever,sportif,güleryüzlü,canayakın,çözüm odaklı gönüllüleri ile yardımcı olan kuruluşlarımıza da çok teşekkür  ediyorum. TEMA Vakfı Çerkezköy temsilciliği olarak bu maratonda her yıl olduğu gibi bu yılda TEMA Vakfımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz”dedi.

 

BU YIL DAHA FAZLA FİDAN TOPRAKLA BULUŞACAK

 

Ceylan,“Maratonda ayrıca Adım Adım oluşumu bulunmaktadır. Adım Adım, Mart 2008’te, yurtdışında ‘charity run’ olarak bilinen kolektif yardımseverlik koşusunu Türkiye’de tanıtmak ve yaygınlaştırmak için kurulan ilk sivil toplum oluşumudur. Adım Adım oluşumu, başta koşu olmak üzere yüzme, bisiklet, dağcılık gibi dayanıklılık gerektiren sporlar aracılığıyla ülkemizin önemli sosyal sorumluluk projelerine maddi kaynak ve tanıtım desteği sağlamaktadır. Farklı yaş, meslek grubundan oluşturulan 208 kişilik takım Adım Adım yardımseverlik koşusu içerisinde TEMA’nın Ağaç Kardeşliği projesi için koşarak aynı zamanda da bağış toplayarak daha fazla çocuğun doğayı deneyim ile öğrenmesine ve daha fazla fidanın toprakla buluşmasına katkıda bulunacak” diye konuştu.

 

 Haber/Seyit SÜREN

 

  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10