Kapaklıspor şampiyonluğu son haftaya bıraktı

Tekirdağ U16 Ligi'nde şampiyonluğa oynayan Kapaklıspor U-16 Futbol Takımı ligin dokuzuncu hafta karşılaşmasında kendi evinde konuk ettiği Saray Belediyespor U-16 Futbol Takımı ile karşı karşıya gel

3.11.2019 07:05:00 0
Kapaklıspor şampiyonluğu son haftaya bıraktı

Kapaklıspor U-16 Futbol Takımı ve Saray Belediyespor U-16 Futbol Takımı arasında oynan müsabaka 2 Kasım  Cumartesi saat 13.00’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynandı. Geçtiğimiz hafta Kapaklı Sitespor ile yaptığı karşılamayı kazanan Kapaklıspor, sezonun bitimine 2 hafta kala birinci oldu. Şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor, ligin 9’uncu haftasında aldığı bir puanla liderliğini devam ettirdi.

 

MÜSABAKANIN KADROSU

 

Karşılaşmaya Kapaklıspor U-16 Futbol Takımı Mert, Serkan, Emirhan, İhsan, Davut, Hüseyin, Baha, Furkan, Yağız, Berke ve Berkay ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Saray Belediyespor U-16 Futbol Takımı ise; Volkan, Mert, Berkay, Ömer, Metin, Emirhan, Ali Deniz, Efe, Yunus Emre, Nevzat ve Enis ilk onbiri ile karşılaşmaya başladı.

 

KAPAKLISPOR İLK YARI RAKİBİNE NEFES ALDIRMADI

 

Geçtiğimiz hafta Kapaklı Sitespor’u yenen Kapaklıspor U16, sahaya şampiyonluk parolası ile çıktı. Maç başlar başlamaz sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan Kapaklıspor U16 takımı, rakibine nefes aldırmadı. Baskısını iyice arttıran Kapaklı U16 takımı, müsabakanın 5’nci dakikasında Baha’nın attığı gol ile 1-0  öne geçti. Rakibi karşısında etkili oyun ortaya koyan sarı lacivetli takım, ilk golü atan  Baha’nın pası ile gol pozisyonuna giren Yağız, topu dışarı gönderdi. Müsabakanın 12’nci dakikasında ikinci gol pozisyonuna giren Yağız’ın şutunu kaleci Volkan  kurtardı. 29’ncu dakikada golü atan Baha’nın pasıyla topla buluşan Berke, ceza sahalarından çektiği şutla güzel bir gole imza atarak farkı 2 ye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca ilk yarıyı 2-0 tamamlandı.   

 

KAPAKLISPOR FIRSAT TEPTİ

 

Karşılaşmanın ikinci yarısına bu kez etkili başlayan  gol ve goller arayan taraf Saray Belediyespor U16 Futbol takımı oldu. Güçlü rakibi karşısında iyi oyun ortaya koyan Saray Belediyespor U16, aradığı golü 63’ncü dakikada Berkay’ın ayağından geldi. Saray Belediyespor U16, bulduğu golle  etkisini daha da arttırdı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleye gelen Saray Belediyespor U16 takımı, aradığı golü müsabakanın son dakikalarında buldu. Saray Belediyespor’dan Enis Kayra, ceza sahasında rakibinin müdahalesi sonucu yere düştü. Maçın hakemi penaltı verirken, penaltıyı kullanan Enis Kayra topu ağlara gönderdi. Saray Belediyespor Enis ile beraberliği yakaladı. Enis’in attığı gol ile Kapaklıspor U16 takımına soğuk duş etkisi yarattı. Maçın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca maç 2-2 berabere bitti. İlk yarı oynadığı etkili oyununu ikinci yarı gösteremeyen Kapaklıspor, bir puana razı oldu. Puan kaybı yaşamasına rağmen şampiyonluktaki en yakın takipçisi Kapaklı Sitespor’un bir puan önünde son haftaya girdi.

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10