Hemşeri derneklerini kahvaltıda ağırladılar

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı önceki gün Çerkezköy'de faaliyet gösteren hemşeri derneklerine önceki gün Kafega 'da 10.30-12.00 saatleri arası kahvaltı programı düzenlendi. ?

Çerkezköy 4.11.2019 18:30:00 0
Hemşeri derneklerini kahvaltıda ağırladılar

KENTİMİZ HER YÖRENİN KÜLTÜRÜ İLE KÜLTÜR ZENGİNLİĞİ YAŞIYOR

 

 İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın  Erseçkin, “ Kahvaltı  programına katılımlarınız için öncelikle sizlere sonsuz teşekkür ediyorum.  81 ilden iş ve aş için Çerkezköy’e  göç yoğunluğu yaşanırken her yörenin kendi kültürünü koruma misyonunu dernekler üstlenmişlerdir. Kentimiz sizlerle her yörenin kültürü ile Kültür zenginliği yaşıyor.Bu bağlamda dernekler, sivil toplum kuruluşları ve yerel yönetimlerin iş birliği içerisinde çalışması zarurettir. Dernek yönetimleri halka hizmetin en uç noktası olup, yöneticilerin birçoğu bu yolda hem maddi hem de manevi destekte bulunmaktadır. Hemşeri derneklerinin sosyal, ekonomik ve kültürel konularda karşılaştıkları vede karşılaşacakları zorlukları aşma noktasında siyaset yapanların da desteğinin şart olduğu bilinciyle, Çerkezköy hemşeri derneklerinin yaşadıkları zorlukları biliyoruz ve bu zorlukları aşmak için biziler her zaman sizlerin  yanınızda olacağımızı belirtmek istiyorum. Bugün sizlerle beraberiz. En yakın zamanda diğer sivil toplum kuruluşları ile de bir araya gelmeye çalışacağız. Edirne’den Kars’a, Samsun’dan Hatay’a hepimiz biriz. Birlikteliğimizin adının Türk milleti olduğunun altını çizip, daha iyi günlerde beraber olmamız dileğiyle tüm katılımcı dernek başkanlarımıza tekrar teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum” dedi.

 

 ÇREKEZKÖY 81 İLDEN GELEREK YAŞADIKLARI YER OLARAK TÜRKİYE MOZAİĞİDİR

 

Erseçkin’in ardından programa katılan dernekler adına konuşan Tekirdağ Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu da, “Çerkezköy 81 ilden insanların gelerek  yaşadığı bir  Türkiye mozaiğidir. Biz de sivil toplum kuruluşlarımızı temsilen dernek başkanlığı yapıyoruz. Kavgasız, birleştirici ve kardeşlik içirisin de her siyasi partiye desteğimiz eşit mesafededir.  Bu ülkenin, bu vatanın daha ileriye gitmesi için mücadele eden her partiye davranışımız eşittir. Bu gün bizleri ağırlamanızdan dolayı da sizlere teşekkür ediyoruz.”dedi ve ardından da Dernek oluşu platformu hakkında da kısa bilgi verdi.

 

Haber/Seyit SÜREN   

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10