Çalışkan ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı

Çerkezköy belediyesi önceki dönem belediye Meclisi üyesi Ali Çalışkan İlçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. Çalışkan, "Bu onurlu görev için aşkla ve heyecanla

Çerkezköy 7.11.2019 19:39:00 0
Çalışkan ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı

Ali Çalışkan gazetemize yaptığı açıklamada, “Üyesi olmaktan onur duyduğum ve bu güne kadar ilçe teşkilatında çalışmalardan da gurur duyduğum partim kongre süreci başlamış bulunmaktadır ve bende ilçemizde partimizi daha iyi yerlere taşımak  için Cumhuriyet halk Partisi’nden Çerkezköy İlçe Başkanlığı için adayım.  Bu süreç içerisinde partimin bütünlüğünü sağlamak partimi daha da güçlendirmek ve tüm renkleri bir araya getirmek için Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy ilçe başkanlığına aday olduğumu  kamu oyuna ve partililerimize duyuyuyorum”dedi.

 

PARTİMDEN BELEDİYE MECLİSİ ĞYESİ OLARAKDA GÖREV YAPMAKTAN ONUR DUYDUM

 

Çalışkan “ Çerkezköy Belediye Meclisi üyeliği yaptığım önceki dönemde belediye başkanımızın her zaman yanında oldum ve olmaya da devam ediyorum. Bir dönemde olsa partimden belediye meclisi üyeliği yapmaktan son derece onur duydum. Meclis üyeliği döneminde de gerek Belediye Başkanımız Vahap Akay ile çalışmaktan da son derece onur ve mutluluk duydum ve her zamanda belediye başkanımızın yanında oldum.Partililerimiz ile gerek belediye başkanımız Vahap Akay ile tam bir uyum içinde çalıştım.İlçe Başkanı seçildiğimde de ayni şekilde uyum içinde çalışacağım”ifadelerini ulandı.

 

BU ONURLU GÖREV İÇİN AŞKLA HEYECANLA İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAYIM

 

Ali Çalışkan “ Ülkemiz kurtuluşa inanmış, açık yüreklilikle tavrını tam olarak ortaya koymuş, dik duran, tüm Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı olduğumda, Cumhuriyetimizin  kurucusu büyük önderimiz Gazi Mustafa kemal Atatürk’ün bizlere göstermiş olduğu hedefler doğrultusundan sapmadan ve onun ilke ve devrimlerine her zaman sahip çıkarak ilçe yönetimimiz ve partililerimiz ile birlik ve beraberlik içinde el ele gönül gönüle tam bir dayanışma içerisinde partimizin ilçemizde çok daha üst seviyeye çıkarmak için yola çıktım ve yapacağımız çalışmalar ile de farkındalık yaratacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. İlçe teşkilatımız içinde partililerimiz arasında kesinlikle küskünlüklere yer verilmeyecek. Herkes birlik beraberlik içinde olacak.Üye sayımızı da mevcudun iki ve üç katına çıkarmayı hedefliyorum. Sen ben yok biz varız sloganı ile çalışmalarımızı yapacağız. Bu onurlu görev için aşkla ve heyecanla ilçe başkanlığına adayım”diye konuştu.

 

 Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10