Karate takımından Başkan Akay'a ziyaret

 11. Avrupa Shotokan Karate Şampiyonası'nda ülkemizi ve Çerkezköy'ü başarıyla temsil eden Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı sporcularından Murat Kıroğlu, Çerke

Çerkezköy 7.11.2019 19:04:00 0
Karate takımından Başkan Akay

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şahin Yılmaz ve Karate Takımı sporcularından Murat Kıroğlu’nu makamında ağırladı. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcımı Nedim Yılancı da hazır bulundu.

 

“ŞAMPİYONADAN YEDİ MADALYA İLE DÖNDÜK”

 

Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü olarak 1 – 3 Kasım tarihleri arasında Makedonya’nın başkenti Üsküp’te düzenlenen 11. Shotokan Karate Şampiyonası’na katıldıklarını kaydeden sporculardan Murat Kıroğlu, “Şampiyonadan 2 birincilik ve 5 üçüncülük elde ederek ülkemize döndük” diye konuştu.

 

“AVRUPA ŞAMPİYONU OLDUK”

 

11. Shotokan Karate Şampiyonası’nda Büyük Erkekler Takım Kata kategorisinde Avrupa Şampiyonu olduklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şahin Yılmaz, “Büyük Bayanlar Takım Kata kategorisinde ise Avrupa 3.’sü olduk. Sporcularımızdan Uğur Cengizhan Kaptan 31-46 Yaş Erkekler Kata kategorisinde Avrupa Şampiyonu olurken; aynı kategoride yarışan sporcumuz Murat Kıroğlu da Avrupa 3.’sü oldu. Ferdi 18 Yaş Üstü Erkekler Kata kategorisinde Mustafa Oğulcan Alımcı 3., Ferdi 18 Yaş Üstü Bayanlar Kata kategorisinde de Havva Özgül 3. oldu. Bayanlar +68 Kilo Kumite kategorisinde mücadele eden sporcumuz Burcu Özlükan da Avrupa 3.’sü oldu” dedi.

 

“ADINI DUYURACAĞIZ”

 

Turnuvada derece yapan sporcuları tebrik eden Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Mehmet Şahin Yılmaz, “Çerkezköy'ün ismini ‘Sevdamız Çerkezköy’ sloganıyla ülkemize ve dünyaya tanıtacağız. Desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Vahap Akay'a kulübümüz adına teşekkürlerimizi sunarız” ifadelerini kullandı.

 

TEBRİK ETTİ

 

   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye BaşkanıVahap Akay, “Makedonya’nın başkenti Üsküp’te düzenlenen 11. Shotokan Karate Şampiyonası’nda kentimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Karate Takımı sporcularımızı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Çerkezköy Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sporun ve sporcunun destekçisi olacağız” açıklamalarında bulundu.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10