Büyük önder Atatürk törenlerle anılacak

Yurdumuzun kurtarıcısı, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 81'inci yıldönümü dolayısıyla yarın Çerkezköy Belediye Meydanı'nda anma töreni d

Çerkezköy 8.11.2019 16:29:00 0
Büyük önder Atatürk törenlerle anılacak

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 81’inci yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy’de de yapılacak törenler ile anılacak.

 

ATATÜRK’Ü ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK

 

Sabah düzenlenecek çelenk sunma programı kapsamında, saat 08.30’da Cumhuriyet Meydanı önündeki Atatürk Anıtı’nda hazır bulunulacak. Saat 08.45’te gerçekleştirilecek çelenk sunma programının ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı eşliğinde bayrağımız göndere çekilecek. Saat 09.05’te de kornalar eşliğinde törene katılanlar ve tüm vatandaşlar Ulu Önder Atatürk’ün anısına 2 dakikalık saygı duruşunda bulunacak.

 

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ’NDE DEVAM EDECEK

 

Çerkezköy Cumhuriyet Meydanındaki programın ardından Saat 09.30’da da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi Salonunda anma programı düzenlenecek. Halk Eğitimi Merkezi’nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak olan program günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla devam edecek. Günün anlam ve önemine ilişkin şiirlerin okunması, sinevizyon gösterisi, 10 Kasım Atatürk’ü anma konulu orotoryo ile devam edecek olan programda resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere de ödülleri verilecek.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10