Albayrak Şarköy'de devam eden projeleri inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak daha sonra ilçe merkezinde Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan ve yapımı devam eden projeleri yerinde inceleyerek vatandaşlarla bir araya geldi.

Şarköy 10.11.2019 17:19:00 0
Albayrak Şarköy

Mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayan Başkan Kadir Albayrak, ilk olarak Kirazlı Mahallesi’ni ziyaret etti. Burada mahalle sakinleriyle görüşen Başkan Albayrak, vatandaşlarla sohbet edip talep ve önerilerini dinledi. Kendilerine Büyükşehir Belediyesi’nin Şarköy ilçesi ve il genelinde hayata geçirdiği hizmet ve yatırımları anlatan Başkan Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“HALKIMIZIN İHTİYAÇLARINI GÖZETİYORUZ”

 

Kirazlı Mahallesi’nin ardından Hoşköy Mahallesini ziyaret eden Başkan Albayrak, burada vatandaşlarla görüşerek sohbet etti. Vatandaşların mahalleleri hakkında talep ve önerilerini dinleyen Başkan Albayrak, hizmet süresinin başından bu yana kırsal mahallelerde halkın ihtiyaçlarının gözetildiğini ve bundan sonra da bu şekilde devam edeceklerini söyledi. Mürefte Mahallesi’ni de ziyaret eden Başkan Albayrak, mahalle sakinleriyle bir araya geldi ve kendileriyle mahallelerinin durumu hakkında görüştü. Vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini anlatan Başkan Albayrak, talep ve önerileri dinledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren mahalle sakinleri, Başkan Albayrak’a teşekkür ettiler.Mürefte Mahallesi’nde bulunan Mürefte Zeytin Tarım Satış Kooperatifi ve Zeytin Üretim Tesisini de ziyaret eden Başkan Albayrak, çalışmalar hakkında Kooperatif Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Koçer’den bilgiler aldı. Zeytin üreticilerine bol kazançlı bir sezon dileyen Başkan Albayrak, üretimi destekleyeceklerini belirtti.

 

“AMACIMIZ KALİTELİ HİZMET”

 

Daha sonra Eriklice Mahallesi’ne giden Başkan Kadir Albayrak, mahalle sakinleri ile buluştu ve kendileriyle sohbet etti. Vatandaşlarla mahallelerinin durumları hakkında istişarede bulunan Başkan Albayrak, vatandaşa kaliteli hizmet etmek amacıyla çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.  Mahalle ziyaretlerinin ardından Şarköy ilçe merkezine geçen Başkan Kadir Albayrak, Şarköy Belediyesi’ni de ziyaret etti. Şarköy Belediyesi’nde gerçekleşen ziyaret kapsamında yatırım değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Belediyesi ve TESKİ yetkilileri tarafından ilçenin ihtiyaçları, yapılacak proje ve yatırımlar masaya yatırıldı. Başkan Albayrak, toplantının ardından yaptığı açıklamada, Şarköy Belediyesi ile koordineli bir şekilde ilçenin öncelikli ihtiyaçlarının giderileceğini söyledi.  Şarköy Belediyesi’ndeki toplantının ardından 188 Sayılı Şarköy Tarım Kredi Kooperatifi’ni ziyaret eden Başkan Albayrak, burada Kooperatif Müdürü Tülay Özer ile bir araya geldi. Karşılıklı çalışmaların değerlendirildiği ziyarette Kooperatif Müdürü Tülay Özer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Albayrak’a teşekkür etti. Başkan Albayrak da Özer’e çalışmalarında başarılar diledi.

 

SEMT PAZARI ZİYARETİ

 

Şarköy ilçesinde cuma günleri kurulan semt pazarını da ziyaret eden Başkan Albayrak, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi. Başkan Albayrak’a taleplerini iletme fırsatı bulan vatandaşlar memnuniyetini dile getirdi ve teşekkür etti. Başkan Albayrak da pazarcı esnafına bereketli kazançlar, alışverişe çıkan vatandaşlara da iyi alışverişler dileklerinde bulundu.  Gün boyu süren Şarköy programında son olarak Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen “Uluslararası Sakin Kent(Cittaslow) Organizasyonu” kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy Belediyesi ve Saray Belediyesi arasında iş birliği ve uyum protokolü imzalandı. İş birliği ve uyum protokolünü Başkan Kadir Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var ve Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş imzaladı. Programda Cittaslow Organizasyonu kapsamında yapılacak çalışmalar da değerlendirildi. Programlarda Başkan Kadir Albayrak’a, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ile Sertaç Balyemez ve daire başkanları eşlik etti.

 

ALBAYRAK İLK DOĞALGAZ ABONESİNİ EVİNDE ZİYARET ETTİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy’de ilk doğalgaz abonesi olan Mehmet Acar'ın evine misafir olarak doğalgazın Acar ailesine ve tüm Şarköy halkına hayırlı olmasını temenni etti. 2017 yılında çalışmalara başlanan Şarköy’de ilçe merkezi olmak üzere bazı mahalleler doğalgaz kullanmaya başladı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da bu kapsamda ilçede ilk doğalgaz abonesi olan Mehmet Acar isimli vatandaşın evine misafir olarak doğalgazın Acar ailesine ve tüm Şarköylülere hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

 

"HALKIMIZIN YARARINA OLAN HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYI DESTEKLİYORUZ"

 

Doğalgaz kullanımı ile birlikte çevre kirliğinin önüne geçileceğini ifade eden Başkan Kadir Albayrak, "Doğalgaz hizmetine kavuşan vatandaşlarımızın mutluluğunu paylaşıyoruz. Acar ailesine doğalgaz için hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine kahve ve börek ikramı için teşekkür ediyoruz.  Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımızın yararına olan her türlü çalışmayı destekliyoruz. Doğalgaz hatlarının kurulumu esnasında yapılan kazı çalışmalarının üstyapıda meydana getirdiği olumsuzlukları Şarköy Belediyemiz ile iş birliği içerisinde çalışarak en kısa zamanda gidereceğiz. Tüm bu hizmetlerin Şarköy halkına hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Acar ailesine ziyarette, Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var da Başkan Kadir Albayrak'a eşlik etti.

 

Haber / Cengizhan Küpelioğlu 


0282 726 91 91
0282 747 65 10