Palaıs Cafe ve Restaurant Çerkezköy'de hizmete açıldı

Çerkezköy'e Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Atatürk Caddesi'nde hizmet verecek olan Palaıs Cafe ve Restaurant, dün saat 14.00'de düzenlenen törenle dualarla açıldı.

Çerkezköy 15.11.2019 17:25:00 0
Palaıs Cafe ve Restaurant Çerkezköy

İşletmeciliğini Ferdi Çeken ve Orhan Özer’in işletmeciliğini yaptığı Palaıs Cafe ve Restaurant’ın açılışına, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, eski Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Veysel Güven, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ercan Uçel,Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Erdal Zengin, Çerkezköy Kent Konseyi Sekreteri Hüseyin Ülger, ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Nuran Yeşil, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çetin,  Ülkü Ocakları Kapaklı İlçe Başkanı Mert Bulut, Çerkezköy Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, Saray Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Hasan Karaca, SATİVES Başkanı Erol Buz, CHP Çerkezköy İlçe Başkan Aday Adayı Ali Çalışkan, CHP Kapaklı İlçe Başkan Aday Adayı Erdinç Yılmaz, muhtarlar ve birçok vatandaş katıldı.

“ŞUBEMİZİ ÇERKEZKÖY’E KAZANDIRMA MUTLULUĞU İÇERİSİNDEYİZ”

Palaıs Cafe ve Restaurant işletmesinin ortaklarından işletme müdürü ve ortağı Orhan Özer açılışta yaptığı konuşmada “Ticarete ilk adımımızı atmış bulunmaktayız. Şubemizi Çerkezköy’e kazandırma mutluluğu içerisindeyiz. Bizi bu günde bizi burada yalnız bırakmayanlara bir teşekkürü borç biliriz.” dedi.

“BOL KAZANÇ NASİP ETSİN”

Yapılan duanın ardından konuşma yapan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, “Bugün hepimiz mutluyuz. Biraz sonra kurdelesini keseceğimiz bu işyerimizin Çerkezköy’ümüze Tekirdağ’ımıza öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah ticaret hayatına başarılı bir başlangıç yaparlar. Sevgili kardeşlerimize bol kazanç diliyorum. Hep ifade ediyorum ama açılışlardan mutluluk duyuyorum. Ekonomimize can suyu taşıyacak iş yerlerinin açılışından da ben bölgem adına hemşehrilerim adına  Tekirdağ’ımızın ekonomisi için ilçemizin ekonomisi içinde büyük bir mutluluk duyuyorum. Çünkü böylesi can suyuna ihtiyaçlarımız var. Ekonominin yeniden canlanması, dişlerin yeniden dönmesi ihtiyacı var ekonomimizin bu günlerde. Ve bu kardeşlerimizin taşın altına elini koyarak hem istihdam yaratarak hem de ekonomimize can suyu taşıyarak katkıda bulunuyorlar. Allah razı olsun. Allah utandırmasın. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Eminim ki bu zincirler sadece Saray’da Çerkezköy’de sınırlı kalmayacak. Arkadaşlarımızı tanıyoruz. Çok başarılı ve azimliler, ben bunun devam edeceğini düşünüyorum. Süleymanpaşa’nın sınırlarını ve Tekirdağ’ın sınırlarını aşacağından hiç şüphem yok. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun bol kazanç nasip etsin.” dedi.

DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ YANINDADIR

Eski AK Parti Milletvekili Ayşe Doğan ise, “Yeni iş yerimizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. İnşallah zincirlerini daha da genişleyerek Tekirdağ’a ve Türkiye genelinde yayılmasını temenni ediyorum. Ülkenin zor günlerinde elini taşın atkına koyan her bir vatandaşımızın devletimiz ve milletimiz yanındadır. Çalışanlara ve işverenlere hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazançlar nasip etsin.” diye konuştu. Doğan’ın konuşmasının ardından işletmenin kurdele kesimi yapılırken, açılışın ardından misafirlere ikramda bulunuldu.

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10