Genç yaşta sevenlerini hüzne boğdu

Çerkezköy'de matbaacı Sezgin olarak bilinen, sektörde olduğu kadar halk arasında da sevilen Sezgin Gostuvar (41), önceki gün evinde geçirdiği kalp krizi sonrası genç yaşta yaşamını kaybetti.

Çerkezköy 17.11.2019 16:15:00 0
Genç yaşta sevenlerini hüzne boğdu

Cuma gecesi okulların tatil olması gerekçesiyle eşi ve çocuğunu Çorlu’daki kayınvalidesine gönderen Sezgin, Gostuvar’dan öğlene kadar haber alamayan alt kattaki annesi Gülümser Gostuvar, aynı binada oturdukları oğlunun 3’üncü kattaki evine çıkınca hareketsiz yatan oğlunu uyandırmak istedi. Oğlunun uyarılara cevap vermemesi karşısında ağlamaya başlayan annenin yardımına ise aile fertleri ve komşuları koştu. Olay yerine çağırılan 112 ekiplerinin müdahaleleri cevapsız kalırken, Sezgin Gostuvar’ın yaşamını kaybettiği haberi anne Gülümser Gostuvar’ı hıçkırıklara boğdu. Eşinin vefat ettiği haberini alıp Çorlu’dan Kızılpınar’a gelen eşi Seçil Gostuvar’ı ise komşuları sakinleştirmeye çalıştı. Nöbetçi cumhuriyet savcısı ve jandarmanın Gostuvar’ın evinde inceleme yapılırken, Gostuvar’ın daha önce de anjiyo olduğunu, ölüm sebebini kesin olmamakla birlikte kalp krizi olabileceği kaydedildi. Nöbetçi cumhuriyet savcısının Gostuvar ailesinin yaptığı ilk incelemenin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilen 1 kız çocuğu babası Sezgin Gostuvar’ın naaşı dün öğlen namazına müteakip Kızılpınar Mahallesi Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin omuzlarında Kızılpınar Eski Mezarlığı’nda dualarla sonsuzluğa uğurlandı.

 

 

SEZGİN, SEVENLERİNİN OMUZLARINDA SONSUZLUĞA UĞURLANDI

 

Gostuvar’ın cenazesine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Yılancı, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Ercan Erdoğan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, AK Partili ve CHP’li belediye meclisi üyeleri, STK başkanları, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Tuncay Üstünol, iş adamları, esnaflar, Gostuvar ailesi ve yakınları, meslektaşları, ilk patronu Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Eski Başkanı Zafer Avcılar ile kalabalık bir cemaat katıldı. Cenazede taziyeleri merhum Sezgin Gostuvar’ın babası Selim Gostuvar ve kardeşi Recep Gostuvar ve aile yakınları kabul etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10