Okul aile birliği üyeleri öğretmenlerini unutmadı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği yönetimi 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle okulda görev yapan öğretmenlerle kahvaltıda bir araya geldi.

Çerkezköy 22.11.2019 15:40:00 0
Okul aile birliği üyeleri öğretmenlerini unutmadı

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Çınar Restaurantta dün gerçekleşen kahvaltıya Okul Müdürü Süleyman Berk, Okul Aile Birliği Başkanı Çetin Kahraman, Okul Aile Birliği Yönetiminden Semra Kepek, Neşe Şan, Yolcu Şentürk ve Garip Dilbilmez ve okul öğretmenleri katıldı. Kahvaltının ardından konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Müdürü Süleyman Berk” Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyoruz. 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle program düzenleyen Okul Aile Birliğimize teşekkür ediyorum. Kadromuz fedakâr, sabırlı, bilgili ve birikimli bir kadrodur. 5 ay önce aranıza katıldım ancak sizlerle birlikte olduğum için çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Bu seminer dönemi dışarıdan tatil gibi gözüküyor ama en çok bu dönemde çalışıyoruz. Siz fedakâr öğretmenlerimize teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi.

 

 

PLAKET VERİLDİ

 

Okul Müdürü Berk’in ardından konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Çetin Kahraman “ Kahvaltıya katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Tüm öğretmen arkadaşlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum” dedi. Konuşmaların sonunda Okul Aile Birliği tarafından Okul Müdürü Süleyman Berk’e plaket verildi.


Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10