İhlal çok ilgilenen yok

Çerkezköy'de trafik sorununa eklenen gelişi güzel parklar kent trafiğini olumsuz yönde etkiliyor. Bir çok yerde yayalara ayrılan kaldırımlara park eden araçlar bir çok yerde ise bisiklet yollarını otoparka

Çerkezköy 22.11.2019 16:52:00 0
İhlal çok ilgilenen yok

Namık Kemal Bulvarı üzerinde bulunan 4 kilometrelik bisiklet yolunda ki plastik dubaları söküp atarak duyarsız sürücülerin gelişi güzel park etmelerine yetkililerin duyarsızlığı da eklenince ortaya Çerkezköy’e yakışmayan bildik manzaralar çıkıyor.

 

SORUNUN VARLIĞINI HERKES BİLİYOR VE GÖRÜYOR

 

Namık Kemal Bulvarındaki bisiklet yolunu kullanmak zorunda kalan bisiklet sürücüleri “ Biz her defasında yetkillileri özellikle zabıtayı uyarmaktan bıktık. Buradaki sorunu polis zabıtaya , zabıta polise, Çerkezköy Belediyesi ise Büyükşehir Belediyesine atıyor. Sorunun varlığını herkes biliyor, görüyor ama çözüme yönelik hiç kimse kılını kıpırdatmıyor. Birileri Çerkezköy’ü modern bir kent yapmak için milyarlar harcarken, birileri ise Çerkezköy’ü halen köy olarak görüyor. Bu manzara ne Çerkezköy’e ne de Çerkezköy’de yaşayan bizlere yakışmıyor “diyerek olaya tepki gösterdiler.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10