Kapaklı Sitespor tek golle güldü

Tekirdağ Süper Amatör Ligde zirve mücadelesi veren Kapaklı Sitespor hafta sonunda evinde konuk ettiği 1461 Karadenizspor'u Serkan Akyüz'ün ayağından bulduğu golle mağlup etmesini bildi. Kapaklı Sitespor

24.11.2019 20:00:00 0
Kapaklı Sitespor tek golle güldü

Kapaklı Sitespor, ligin 10. Haftasında 1461 Karadenizspor’u kendi evinde konuk etti. Namağlup bir şekilde ligde ilerleyen Sitespor, 1461 Karadenizspor’a karşı aldığı 1-0’lık galibiyet ile zirve takibini sürdürdü.

 

KAPAKLI’DA OYNANDI

 

Kapaklı Şehir Stadyumunda Pazar günü 14.00’de oynanan karşılaşmaya Kapaklı Sitespor Erdal, Doğukan, Muhammed, Uğur, Hakan, Gurur, Numan, Serdar, Mustafa, Serkan ve Doğancan ilk onbiri ile başladı. 1461 Karadenizspor ise Çağan, Ali Muammer, Nihat, Hasan, Adem, Yusuf, Mazlum, Burak, Oğuzhan, Cengiz ve Okan ilk onbiri ile sahaya çıktı.Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklı Sitespor ilk dakikalardan itibaren 1461 Karadenizspor kalesini ablukaya aldı. Karşılaşmanın yedinci dakikasında Sitespor’dan Doğukan’ın vuruşunu kaleci kornere çeldi.

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

 

Maçın 14. Dakikasında Numan, sol kanattan gelerek kaleyi denedi fakat top auta çıktı. Ardı ardına ataklarını sürdüren ev sahibi takım, 25. Dakikada arzuladığı gole kavuştu. Sitespor’un organize atağında Mustafa, topu Numan’a ortaladı. Kalecinin açılmasını fırsat bilen Numan, ceza sahasındaki Serkan’a pas yolladı. Pozisyonu iyi değerlendiren Kaptan Serkan ise meşin yuvarlağı ağlara göndererek takımını öne geçirdi. Gelen golle birlikte büyük moral bulan ev sahibi ekip kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, konuk ekip ise beraberlik için yüklendi. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklı Sitespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

25 PUANA YÜKSELDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü üstünlük ile tamamlayan Kapaklı Sitespor karşılaşmanın ikinci devresinde de pozisyonlar yakalasa da istediği ikinci golü bulamadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklar sonuçsuz kalınca karşılaşma da Kapaklı Sitespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Kendi evinde tek golle yüzü gülen Kapaklı Sitespor, son haftalardaki galibiyet serisini sürdürürken ligdeki puanını 25’e çıkardı. Ligdeki sekizinci mağlubiyetini alan 1461 Karadenizspor ise dört puanda kaldı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10