Öğretmenlerden müzik ziyafeti

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü Proje ekibi tarafından Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü konferans salonunda 24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında Türk Halk Müziği Ko

Çerkezköy 26.11.2019 15:46:00 0
Öğretmenlerden müzik ziyafeti

Programa Kaymakam Atilla Selami Abban ve eşi Vahide Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

KORODA ÖĞRETMENLER YER ALDI

 

Koro şefi Neşe Gür yönetimindeki koroda bağlamada Serkan Köksal, Hüseyin Yaşar, kemanda Semih Coşkunses, basgitarda; Çağrı Ekşi, elektro gitarda; Bahadır Ağan, akordiyonda; Zafer Kılıç, klavyede Volkan Aksoy, bateride; Emrah Ova yer alırken, şarkılara ise solist olarak Zeliha Doğan Akça, İnci Cokunses, Fatma Gül Şen, Elif Sena Çelik, Burcu Kuru, Nilüfer Sevinç, Melike Baygür, Aylin Dal, Ülkü Yıldırım, Özlem Samur, Gülsüm Özgün, Elif Kazan, Elif sevinç Serpil Karaoğlu, Mustafa Sevinç, Ahmet Özkarafakı, Serkan Yıldırım, Tuğrul Selimoğlu, Fikret Puza, Çağatay Güleç, Koray Bozkurt, Sercan Taşbey, Elif Aslan, Seren Kamit, Rabia Ataş, Başak Seçmen, Nergis Topdal, Hilal Düzgün seslendirdi.

 

 

“SESLERİYLE SANATSEVERLERİ BÜYÜLEDİLER”

 

Konserde öğretmenler seslendirdiği birbirinden güzel türküler ile salondaki dinleyicilerden tam not alırken, sesleriyle ise sanatseverleri büyülediler. Konser sonunda konuşma gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş “ Öğretmenin olduğu yerde hayat vardır. Onun olduğu yerde sanat vardır. Her öğretmen bir sanatkârdır. Kiminin sanatı bateride kiminin sazda kiminin mikrofonda kimininki bir çocuğun gönlünde onlar yeniden doğarak çıkar. Onlar medeniyet inşa eder. 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladığımız o zaman diliminde ve bu koroda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Öğretmenler, öğretmenlik mesleğine ve hepinize yüksek bir alkışla hepinizi selamlıyorum.” dedi.

 

 

KULAKLARIMIZIN PASINI SİLDİLER

 

Fedakarca görev yapan tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban  “ Yine bu sahnede gördüğünüz öğretmen arkadaşlarım kısıtlı imkânlarla çok kısa sürede bir araya gelerek bu güzel müzik dinletisi bizler için hazırladılar ve sundular. Kulaklarımızın pası sildiler. Benim hoşuma gitti. Bilmiyorum sizlerinde hoşuna gitti mi?” dedi. Salondan alkış gelince Kaymakam Abban, “ Hoşunuza gittiyse kısa sürede yeniden görmek isteriz. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu arada bize salonu tahsis eden Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğümüze, değerli yönetim kurulu başkanımıza ve yönetimine ayrıca teşekkür ediyorum. Çünkü ilçemizde bu kadar kalabalık seyirci kitlesini alabilecek maalesef bir salonumuz yok. Ama inşallah büyükşehir belediyesinin yaptığı Kültür Merkezi’nin açılışı yapıldı. İnşallah kısa sürede de faaliyete geçecektir” dedi. Abban’ın konuşmasının ardından protokol üyeleri müzik ziyafeti sunan öğretmenlere günün anısına çeşitli hediyeler takdim ettiler.

 

 

Haber/Ogün DÜRÜMLÜ


0282 726 91 91
0282 747 65 10