Kapaklı meclisi 13 gündemle toplanacak

Kapaklı Belediye Meclisi Aralık Ayı Olağan Meclis Toplantısı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapılacak.   Kapaklı Belediye Meclis Salonunda 3 Aralık Salı günü saat 14.

Kapaklı 28.11.2019 13:45:00 0
Kapaklı meclisi 13 gündemle toplanacak

Kapaklı Belediyesi 2019 yılının son meclis toplantısını 3 Aralık Salı günü Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilecek. 

 

AÇILIŞ VE YOKLAMA İLE BAŞLAYACAK

 

Açılış ve yoklama ile başlayacak toplantıda Atatürk Mahallesi 951 ada 10  nolu parsel tamamı 309,92 metrekare arsada bulunan 41,39 metrekarelik  belediye  hissenin hissedarına satılması konusunu görüşülecek. Gündemin ikinci maddesinde Pınarca Mahallesi 250 ada 7  nolu parsel tamamı 619,57 metrekarelik  arsada bulunan 1,74 metrekarelik  belediye  hissenin hissedarına satılması konusu görüşülürken, bir sonraki gündem maddesinde Pınarca Mahallesi 250 ada 6  nolu parsel tamamı 619,56 metrekarelik arsada bulunan 1,73 metrekarelik  belediye  hissenin hissedarına satılması konusu görüşülüp karara bağlanacak.

 

GAZİNİN İSMİ PARKA VERİLECEK

 

Gündemin dördüncü maddesinde Kapaklı Belediye Başkanlığı Muhtarlık İşleri Müdürlüğü görev ve çalışma yönetmeliği görüşülürken, beşinci maddede ise Kapaklı Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğü görev ve çalışma yönetmeliği görüşülerek karara bağlanacak. Kars Arpaçay Gülyüzü köyü muhtarlığı tarafından sunulan dilekçeye istinaden köyün ihtiyaçlarının belediye tarafından karşılanması talebinin görüşüleceği toplantıda Kapaklı Belediye Başkanlığı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü görev ve çalışma yönetmeliği görüşülecek. Gündemin sekizinci maddesinde Kapaklı Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürlüğü görev ve çalışma yönetmeliği görüşülürken, dokuzuncu maddede Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş tarafından sunulan dilekçe görüşülecek. Dilekçede 24 Ekim 2019 tarihinde Barış Pınarı Harekatında Rasulayn da yaralanan Gazi Anıl Kütük’ün isminin ilçe genelindeki bir parka verilmesi kararlaştırılacak.

 

İMAR KOMİSYONU RAPORLARI GÖRÜŞÜLECEK

 

Gündemin onuncu maddesinde Kapaklı Yanıkağıl mahallesi, Bahçeağıl mahallesi, Uzunhacı mahallesi RES projesine ait 1/1000 ölçekli uygulama imar planı konulu yazı görüşülürken, bir sonraki gündem maddesinde ise 04-07 Nisan 2019 tarihleri arasında Antalya'da yapılan 4. Uluslararası Türkiye Kickboks Avrupa Kupasında dereceye giren başarılı sporcuların ve antrenörün ödüllendirilmesi kararlaştırılacak. Kapaklı Belediye Başkanlığı Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görev ve çalışma yönetmeliğinin görüşülmesinin ardından toplantı imar komisyonuna havale edilen konuların görüşülmesinin ardından tamamlanacak.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10