TOBB'un meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldılar

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde (TOBB) düzenlenen meclis üyeleri bilgilendirme seminerine katıldı.

Çerkezköy 2.12.2019 15:09:00 0
TOBB

Çerkezköy TSO Meclis Üyelerinin katılım gösterdiği bilgilendirme seminerinde uzmanlar tarafından TOBB’un kurumsal yapısı, küresel gelişmeler ve Türkiye ekonomisindeki güncel durumlar, finansal yönetim, devlet destekli alacak sigortası, TOBB tahkimi ve arabuluculuk, etkili yönetim becerileri, iş hayatında iletişim konuları gibi farklı içeriklerde seminer verildi. Etkinliğin sonunda TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu akşam yemeğinde üyeler ile bir araya geldi. Yemekte Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Hacı Mehmet Erdoğan ve meclis üyeleriyle bir araya gelerek sohbet eden Hisarcıkoğlu Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasının sorun ve çözüm önerilerini dinleyerek, bilgi ve görüş alışverişinde bulundu.

 

EĞİTİMLER FAYDALI OLUYOR

 

Meclis üyeleri bilgilendirme semineri ile ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva  “TOBB’un düzenlediği bu seminerlerin Meclis Üyelerimiz açısından oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Değerli uzmanların bizlerle bilgilerini paylaştığı, güncel gelişmelerden haberdar olup kendimizi yenilediğimiz bu tür etkinlikleri moral ve motivasyon açısından da önemsiyoruz” dedi.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10