İYİ Parti'den hemşeri derneklerine ziyaret

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy'de bulunan Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma derneği ve Tekirdağ Sivaslılar

Çerkezköy 2.12.2019 16:55:00 0
İYİ Parti

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Çerkezköy’de faaliyet gösteren dernek ziyaretlerini aralıksız şekilde sürdürüyor.

 

İLÇEMİZİN,ÜLKEMİZİN DAHA İYİ OLMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, parti yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  Çerkezköy’de faaliyet gösteren  Hemşehri derneklerine ziyaretlerine devam ediyor. Önceki gün Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği ile Tekirdağ Sivaslılar Derneği’ni ziyaret  gerçekleştiren İYİ Parti  Çerkezköy İlçe Başkanı ve ilçe yönetimi derneklerin sorunlarını dinlediler ve birlikte çözümlenmesi için gereken çalışmayı yapacaklarını belirttiler. İYİ Parti ilk olarak Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Emrullah Ataçay ve dernek üyeleriyle bir araya gelen partililer derneğin sorunlarını dinledi.  Sorunların çözümü için  gereken mücadele edeceklerini belirten Erseçkin, “Sivil Toplum kuruluşları bizim önem verdiğimiz kuruluşlarıdır.Biz sizlerin her zaman yanındayız ve yanınızda olmaya devam edeceğiz.  Sadece seçimden seçime değil her zaman halkımızın yanındayız. Zaman zaman bir araya gelip sorunları birlikte çözeceğiz.”dedi. Dernek Başkanı Emrullah Ataçay ‘da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve her siyasi partilere eşit mesafede olduklarını belirtti.

 

İKİNCİ ZİYARET SİVASLILAR DERNEĞİNE  YAPILDI

 

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi daha sonra Tekirdağ Sivaslılar Derneği’ni ziyaret etti. İYİ Parti İlçe İYİ  Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin ve İlçe yönetimi burada da Tekirdağ Sivaslılar Dernek Başkanı Ahmet Yıldız ve dernek yönetimi ile derneği istek ve talepleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.  Tekirdağ Sivaslılar Derneği Başkanı Ahmet Yıldız ve dernek yönetimine iyi bir ev sahipliği sergilemeleri nedeniyle  dernek yönetimine  teşekkür eden İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, her zaman derneklerin yanında olduklarını  ve  bu ziyaretlerinin sık sık devam edeceğini de  belirtti.

 

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10