Şampiyon Sporcular Vali Yıldırım'ı ziyaret etti

Çerkezköylü ve Saray'lı şampiyon sporcular önceki gün antrenörleri ve Önce Tekirdağ Geçlik hizmetleri Spor il Müdürü Ahmet Üzgün  ile birlikte  Tekirdağ valizi Aziz Yıldırımâ€??

5.12.2019 15:54:00 0
 Şampiyon Sporcular Vali Yıldırım

Ulusal ve Uluslararası müsabakalarda mücadele eden ve Balkan, Avrupa ve Dünya şampiyonalarında Türk Milli takımımızı başarıyla temsil ederek İstiklal Marşımızı okutan ve daha birçok başarılara imza atan Çerkezköy Güzel Spor Kulübü, Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü, Saray Filpper Spor kulubü ve Çerkezköy Oğuz Güzel Spor kulübünün şampiyon sporcuları ve Milli takım antrenörleri Bilal Güzel, Vural Ayaz, Oğuzhan Tokgöz Tekirdağ Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Ahmet Üzgün il birlikte önceki gün Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ı makamında ziyaret ettiler.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Vali Yıldırım şampiyon sporcuları ağırlamaktan mutlu olduğunu belirterek ve şampiyon sporculara başarılar diledi. Vali Yıldırım “  Her zaman sporcularımızın yanında olup destekçisi olacağız. Sizlerle her zaman gurur duyuyoruz” dedi. Şampiyon sporcular ve milli Takım antrenörleri 2020 yılında ve sonraki yıllarda daha büyük başarılara imza atacaklarını ve bu yönde çalışmalarını da sıkı şekilde azimle kararlılıkla sürdürdüklerini söylediler. Yapılan konuşmaların ardından Vali Yıldırım şampiyon sporcularla tek tek yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10