Bebem Doğum Akademi & Baby Spa Çerkezköy'de

Bebem Doğum Akademi & Baby Spa, Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Başkatip Sokak No: 9 Güven Plaza'da hizmete açıldı.

Çerkezköy 6.12.2019 18:37:00 0
Bebem Doğum Akademi & Baby Spa Çerkezköy

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen açılış törenine İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Elif Güven Keskinöz, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Cengiz Memiş, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Gülnur Kocaçınar, Çerkezköy Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Murat Narçın, Bebem Baby Spa Tekirdağ Kurucuları Gizem-Emrah Koç, Bebem Baby Spa Lüleburgaz Kurucuları Pakize –Efe Tolga ile çok sayıda davetli katıldı.

 

“ALANLARINDA UZMAN KİŞİLERLE ÇALIŞIYORUZ”

 

Bebem Doğum Akademi & Baby Spa Çerkezköy Kurucusu Elif Başak Yanardöner, açılışta davetlilerle yakından ilgilendi. Çocuk gelişimi uzmanı olan ve 10 yıldır anaokullarında okul öncesi öğretmenliği ve destek eğitim öğretmenliği yaptığını söyleyen Elif Başak Yanardöner, “Merkezimizde Floating, Hidroterapi, Bebek masajı, Anne el masajı, Çocuk yoga, Yetişkin yoga, Hamile yoga, Emzirme Desteği, Doğum koçluğu alanlarında uzman kişilerle çalışıyoruz” dedi.

 

DAHA BİLİNÇLİ KONTROL ETMELERİNİ SAĞLAR

 

Merkezde hidroterapi alanında da hizmet verdiklerini belirten Yanardöner, “Hidroterapi; bebeklerin zihinsel ve motor becerilerinin gelişmesini destekler, daha bilinçli ve kontrollü hareket etmesini sağlar. Kas, eklem, sindirim ve boşaltım sistemi desteklenir. Oluşabilecek gaz problemlerinin en aza indirilmesi hedeflenir suyu sevmesi ve özgür alanda kendini ifade etmesi sağlanır” dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10