Albayrak: Kentimize değer katacak projeleri hayata geçiyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Etüt ve Projeler Dairesi Başkanlığı tarafından yapımı sürdürülen Süleymanpaşa Şehirlerarası Otobüs Termin

Tekirdağ 9.12.2019 14:48:00 0
Albayrak: Kentimize değer katacak projeleri hayata geçiyoruz

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi  Süleymanpaşa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaat çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

"HALKIMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

İnşaat çalışmalarında gelinen son durum ile ilgili teknik personelden bilgi alan Başkan Albayrak, "İl genelinde kentimize değer katacak önemli projeleri bir bir hayata geçiriyoruz. Süleymanpaşa Şehirlerarası Otobüs Terminali projemiz de bunlardan bir tanesi. Büyüyen ve gelişen kentimize, vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek, modern bir otobüs terminali kazandırmak adına faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımıza her alanda en iyi hizmeti verme ilkesiyle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

290 ARAÇLIK OTOPARK

Terminalle ilgili bilgilendirmede bulunan yetkililer “ Yaklaşık 35 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen 6 bin 440 metrekare kapalı alana sahip Süleymanpaşa Şehirlerarası Otobüs Terminali, 1 ana bina ve 1 otopark binası olmak üzere 2 yapıdan oluşuyor. Süleymanpaşa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki inşaat çalışmaları tamamlandığında, terminal bünyesinde bilet satış ofisleri, firma odaları, restoran, kafeterya, 150 kişilik konferans salonu, sığınak, teknik birimler, 290 araçlık kapalı otopark, araç bakım merkezi, toplu ulaşımda hizmet veren otobüsler için durak yerleri, şehirlerarası yolcu otobüs peronları, otobüs ve minibüs park alanları yer alacak” dedi.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10