Bir velinin dikkati müdürün maskesini düşürdü

Çerkezköy'de bir okul müdürünün sosyal medya hesabı başına dert oldu. Sosyal medya üzerinden küçük yaştaki kızlara yazdığı cinsel içerikli mesajların Havadis Gazetesi'nde yayınl

Çerkezköy 9.12.2019 16:10:00 0
Bir velinin dikkati müdürün maskesini düşürdü

Yaşları 10 ile 15 arası değişen küçük yaştaki yabancı uyruklu kız çocuklarına Instagram hesabından Very lovely my dear (Çok güzel canım), Very sweet my angel (Çok tatlı meleğim), Looking gorgeous my dear (Muhteşem görünüyorsun canım), I like you so much my darling (Seni çok seviyorum sevgilim), Very beautiful my dear (Çok güzel canım), I love your beauty my dear (Güzelliğini seviyorum canım) yorumları yazdığını gören bazı veliler bu duruma tepki gösterip söz konusu öğretmenin hakkında milli eğitim müdürlüğünün işlem yapmasını istediler. Veliler “Biz, çocuklarımızı kime ve kimlere emanet etmişiz” diyerek okul müdürüne tepki gösterdi. Haberin Havadis Gazetesi’nde yayınlanmasının ardından harekete geçen Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı adli soruşturma başlatırken, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise okul müdürü evli ve 2 çocuk babası E.K. hakkında idari soruşturma başlattı.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

“Yazılanlarda küfür yok. Kötü niyet de yok. Seçici olmamız lazımdı. Orada öyle bir hatam var. Sırayla çıkana bir sürü yorum yazmışım. Var orada benim takip ettiğim 3 bin 500 kişi. İçlerinde birkaç tane farkında olmadan yazdığım yorum olabilir.  Siz bunu haber yapmak zorunda mıydınız? Yaptığım yanlıştı orada seçici olmam lazımdı. Hata yapmışım. Bir zahmet siz bu haberi kaldırın. Benim bir gayem yok. Zaten hanım instagramımı kapatmamı istiyor. Zaten görmüş yabancılar olduğunu”  diyerek kendisini savunmaya çalışan ilkokul müdürü E.K. hakkında adli ve idari soruşturma başlatıldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10