Süper ligde yeni lider Kapaklı Sitespor oldu

Tekirdağ Süper Amatör ligde lider Kapaklıspor'un puan kaybı yaşadığı haftada Kapaklı Sitespor evinde Çorlu Kültürspor'u farklı mağlup ederek liderliğe yükseldi. Kapaklı Sitespor bu galib

10.12.2019 15:20:00 0
Süper ligde yeni lider Kapaklı Sitespor oldu

Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya Kapaklı Sitespor Erdal, Doğancan, Muhammed, Uğur, Hakan, Abdülmelik, Numan, Muhammed Enes, Mustafa, Doğancan ve Gurur ilk onbiri ile çıktı. Konuk ekip Çorlu Kültürspor ise Yusuf, Utkay, Burak, Ensar, Batuhan, Tugay, Serhat, Ömer, Umut, Alper ve İlkay ilk onbiri ile başladı.

 

BERABERLİK GOLÜ GECİKMEDİ

 

Taraftarı önünde maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklı Sitespor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. 4’üncü dakikada gelişen Kapaklı Sitespor atağında yapılan ortayı iyi takip eden Mustafa’nın vuruşu direkten döndü. Kontra ataklarla güçlü rakibi karşısında gol arayan konuk ekip Çorlu Kültürspor 15’inci dakikada Ömer’in ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Rakibi karşısında mağlup duruma düşen Kapaklı Sitespor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi. Karşılaşmanın 18’inci dakikasında gelişen Kapaklı Sitespor atağında topla buluşan Doğancan düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek skoru eşitledi.

 

SİTESPOR ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımda yeniden öne geçmek için pozisyonlar geliştirdi. İlk devrenin kalan  dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci devresine hızlı giren ev sahibi ekip Kapaklı Sitespor 49’uncu dakikada golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Enes’in ortasını iyi takip eden Gurur düzgün vuruş ile takımını öne geçirdi.

 

SERKAN AKYÜZ’DEN ŞIK GOL

 

61. Dakikada oyuncu değişikliğine giden Sitespor’da Mustafa’nın yerine Serkan Akyüz oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın 65’inci dakikasında gelişen Kapaklı Sitespor atağında Gurur’un vuruşu savunmadan döndü. Dönen topu iyi takip eden tecrübeli oyuncu Serkan Akyüz topu ağlara göndererek farkı ikiye çıkardı. Rakibi karşısında öne geçmesine rağmen üst üste goller kalesinde gören Çorlu Kültürspor kalan dakikalarda varlık gösteremedi.

 

LİDERLİĞE YÜKSELDİ

 

Oyundan düşen rakibi karşısında tek kale bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip Kapaklı Sitespor 80’inci dakikada dördüncü golü buldu. Gelişen Kapaklı Sitespor atağında topla buluşan Serkan Akyüz kendisinin ikinci takımının ise dördüncü golünü kaydetti. 83’üncü dakikada ise Mert’in ortasını iyi takip eden savunma oyuncusu Uğur Hasko kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek maçın skorunu tayin etti. Kapaklı Sitespor lider Kapaklıspor’un puan kaybı yaşadığı haftayı üç puan ile geçerek puanını 31 yaparak liderliğe yükselirken, Çorlu Kültürspor ise sekiz puanda kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10